Låna trots tidigare snabblån och smslån (Okt 2017)

Låna trots lån sedan tidigare. Låna trots lån sedan tidigare.
Att ha flera lån samtidigt är inget konstigt. Så länge du har förmåga att betala dina lån och övriga räkningar varje månad, är det upp till dig hur många lån du vill ha samtidigt.

Många tror att det inte går att söka lån om man har många lån sedan tidigare. Visst är det så att många tidigare lån, kan sänka din kreditvärdighet men det är ändå inte hopplöst att få nya eller andra lån.

För det första beror det på vad ditt syfte med att söka ett eller flera nya lån är. Antingen kanske det är för att du helt enkelt måste ha ett nytt lån för att betala för något du behöver eller så kanske du är trött på alla dyra lån och krediter och vill samla ihop dem. Om du är ute efter skuldfinansiering ska du leta efter lite större lån med förmånlig ränta. Om du däremot är ute efter att söka flera snabblån eller smslån så bör du känna till vilka snabblån du kan ha samtidigt och vilka som du inte kan ha lån samtidigt hos. Det är nämligen många snabblån som tillhör samma koncern.

Om du väljer helt andra lån än de vi kommer att nämna strax här nedan, kan du söka hur många snabblån du vill samtidigt. Då söker du snabblån och lån utan UC hos flera olika aktörer som inte tillhör samma koncern.

I tipsen här nedan behandlas snabblån som faktiskt tillhör samma koncern.

Flera snabblån samtidigt hos följande

VIA SMS Group har dotterbolag i flera olika länder. I Sverige erbjuds två olika låneprodukter genom VIA Group. Det är ViaKredit och ViaConto. Båda dessa låneprodukter är kreditkonton med lång återbetalningstid men priset skiljer sig mycket. Genom ViaKredit kan du låna större belopp och du behöver återbetala i lite snabbare takt än genom ViaConto men det är det billigaste alternativet. Medan genom ViaConto, är det något lägre krav på dig som låntagare, du kan ha längre återbetalningstid men lånet är dyrare. Välj utifrån din egen kreditvärdighet och dina återbetalningsönskemål. Du kan ha båda lånen samtidigt!

Jämför VIA SMS Group's snabblån.
Jämför VIA SMS Group's snabblån.

Lån med gemensam lånegräns

Swedish Credit Group AB innehar fyra lånesidor, Kortlån.se, Extrakredit.se, Kreditkontot.se och Nollränta.se. Hos Nollränta.se är utlåningen stängd numera och det är bara återbetalningar av tidigare lån som hanteras.
Återstår gör Kortlån.se, Extrakredit.se och Kreditkontot.se, vilka alla är populära snabblån med lång återbetalningstid. Observera att dessa sidor hanteras gemensamt, vilket innebär låntagarens lånegräns är gemensam för dessa sidor. I praktiken innebär det att du kan ha lån på max 20 000 kr sammanlagt hos någon eller några av dessa. Det finns dock vissa skillnader dessa emellan så välj den låneprodukt som passar dig bäst!
Kortlån är det billigaste lånet och även det lån som du betalar lägst månadskostnad för om du lånar 20 000 kr.

Jämför Swedish Credit Group AB's snabblån!
Jämför Swedish Credit Group AB's snabblån!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar