Skuldfinansiering (juli 2017)

Skuldfinansiering Skuldfinansiering
Att själv sanera sina skulder genom att ansöka om ett särskilt lån för skuldfinansiering är ett av de enklaste sätten att snabbt skaffa sig mer pengar efter att alla räkningar är betalda varje månad. Det är en befriande känsla att helt plötsligt, utan att egentligen anstränga sig särskilt mycket, helt plötsligt få nya fräscha ekonomiska förutsättningar i jämförelse med tidigare. Det är många personer som sitter i en sits där de lånat lite för mycket av olika långivare, kreditkort, kontokrediter och avbetalningsköp. Helt plötsligt kanske man står där och märker att det inte blir så mycket pengar kvar varje månad efter att lönen mer eller mindre varit in på bankkontot och vänt igen.
Men det behöver faktiskt inte vara det enda skälet till att ta ett skuldfinansieringslån. Det är vanligare än man tror att göra detta med jämna mellanrum som en sorts omförhandling av lån man redan har sedan tidigare. Många gör en ny skuldfinansiering med jämna mellanrum, för att alltid se till att man har det billigaste och bästa lånet som går att få. Pengar man får över kan man ju vilja göra annat för än att betala på lån, eller hur!?!
 

Skuldfinansiering för privatpersoner

Skuldfinansiering fungerar på det sättet att du ansöker om ett privatlån utan säkerhet och använder sedan pengarna du lånar, till att återbetala andra, gamla lån och krediter som du hade sedan tidigare. Vissa banker kan till och med hjälpa dig med att betala in de gamla lånen och krediterna. Eller så väljer du att göra det själv. Om du väljer att ta hjälp av din nya bank med att betala av de gamla lånen och krediterna kan du ta i lite extra så att pengarna du lånar verkligen täcker de gamla skulderna. De hundralappar eller tusenlappar som eventuellt blir över, kommer att utbetalas till ditt bankkonto. När du räknar på hur mycket du behöver låna för att betala in dina gamla skulder och krediter, ska du förstås räkna med ränta fram tills den dagen som lånet blir förtidsinlöst och det kan vara just det momentet som gör att du behöver låna lite mer än det som täcker bara de kvarvarande skuldsaldona.

Genom att samla lån på det här sättet är det många som tjänar många tusenlappar per månad. Pengar som man kan använda antingen för att helt enkelt få  mer pengar över till annat, eller för att göra extra avbetalningar på sitt lån om man vill.
 

Samla lån trots många förfrågningar hos uc

Om du har många förfrågningar hos UC sedan tidigare, kanske du tror att det är omöjligt att söka lån för skuldfinansiering. Men faktum är att det finns lån som du kan bli godkänd för trots många förfrågningar hos uc. Och om du inte blir godkänd för sådana lån så kan du pröva att söka lån som inte använder sig av uc kontroll. När du söker den här typen av lån kommer du vanligtvis inte få något erbjudande om att få hjälp med att betala in dina gamla skulder och krediter. Det får du oftast göra själv men det är ju inga problem att göra. Tänk på att vissa lån kräver att du först meddelar att det handlar om just ett förtidsinlösen av hela skulden, annars kommer din stora inbetalning att räknas som ett antal månadsinbetalningar i förskott.
Detta är värt att nämna eftersom det är billigare att lösa hela skulden än att göra förtidsinbetalningar av månadbelopp framåt i tiden. Skälet till det är att räntan du betalar när du löser ditt lån i förtid, bara ska vara till den dagen du löser lånet.
 

Bäst lån för skuldfinansiering

Bäst lån för skuldfinansiering är en individuell fråga, beroende på vilka villkor du behöver ha uppfyllda. Oftast spelar max lånebelopp och hur lång tid man får på sig för att återbetala lånet, stor roll när man ska välja lån för skuldfinansiering.

Många som inte vill chansa när det gäller många förfrågningar hos uc, väljer att söka lån för skuldfinansiering genom en kostnadsfri låneförmedlare, som kommer att se till att din låneansökan behandlas av många olika banker men med endast EN uc kontroll.

När det handlar om stora lån så kan du tryggt följa våra rekommendationer av de bästa lånen med stort lånebelopp. Att ansöka om ett lån hos en långivare som kan godkänna stora lån, är förstås fullt möjligt även om man inte har för avsikt att söka max lånebeloppet som långivaren kan erbjuda. Många gånger är stora lån billigare än små snabblån, även om man inte ansöker om ett så stort lånebelopp.
 

Samla lån utan uc kontroll

Att samla lån utan uc kontroll, innebär en del begränsningar. För det första finns det begränsningar i max lånebelopp hos en och samma långivare, när du vill söka lån utan uc. Största lånen utan uc kontroll är på 40000 kr och det är Frogtail som tillhandahåller den lånelösningen. I övrigt är det Onea som kan erbjuda lån utan uc på upp till 30000 - 40 000 kr så om du vill söka lån utan uc kanske du behöver söka flera lån samtidigt för att få ihop till full skuldfinansiering. Det kan löna sig ändå, bereoende på din nuvarande lånesituation.

I övrigt finns massor av lån utan uc kontroll som är på upp till 20000 kr så om man inte behöver låna så stora belopp för sin skuldfinansiering, finns det gott om alternativ utan uc kontroll att välja mellan.

Ett lån utan UC kontroll är ofta lite dyrare i ränta än andra snabblån så om du vet att du har svårt att få lån kan det ändå vara värt att undersöka andra klassiska snabblån även om de använder UC. Många av dem har nämligen en hög toleransnivå gällande kreditvärdighet och du kan till exempel låna 50000 kr med betalningsanmärkning.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar