Stora lån utan säkerhet (juli 2017)

Stora lån utan säkerhet Stora lån utan säkerhet

Vad som är ett litet eller stort lån, kan vara en personlig uppfattning men här menar vi att stora lån är lån från 30 000 kr och upp till 500 000 kr eller mer.
Du som söker mindre snabblån eller lån upp till 30 000 kr kan förstås också söka de flesta av de lån som nämns här, men göra ansökan med ett lägre lånebelopp. Eller så kan du söka bland snablån eller lån utan uc kontroll istället.
 

Stora lån online utan säkehet för lånet

Stora lån utan säkerhet innebär att du inte behöver ställa det du använder lånet till, som säkerhet för lånet. Att ställa det man lånar till som säkehet för ett lån är vanligtast när man exempelvis lånar pengar för att köpa en bostad.
 

Bästa lånen utan säkerhet för privatpersoner

1) ICA Banken - låna upp till 350 000 kr utan säkerhet. Åldersgräns 18 år. Ett bra lån för dig med god - medelgod kreditvärdighet.

2) Bynk - snabblån på upp till 100 000 kr utan att säkerhet krävs. Åldersgränsen är att du ska vara mellan 20 - 70 år gammal. Ett bra lån för dig med god - lägre kreditvärdighet, beroende på önskat lånebelopp.

3) Bank Norwegian - låna upp till 500 000 kr utan säkehet. Åldersgräns 23 år gammal. Ett bra lån för dig med god - lite lägre kreditvärdighet.
 

ICA Banken - låna upp till 350 000 kr utan säkerhet
Låna belopp mellan: 20 000 - 350 000 kr
Åldersgräns:
18 år gammal
Inkomstkrav för lån: Fast inkomst, ju högre inkomst du har, desto mer kan du bli godkänd för att låna.
Återbetalningstid: Upp till 12 år
UC kontroll: Ja, ICA Banken använder sig av UC kontroll.
Låna med betalningsanmärkning: Nej, du kommer inte att bli godkänd för lån om du har betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.
Ränta: Individuell ränta. Ju bättre kreditvärdighet, desto billigare ränta.

Fördelar med att låna pengar snabbt hos ICA Banken: ICA Banken har bra ränta i förhållande till många andra banker. När lånet är godkänt är det enkelt att sköta det och ICA Banken tar inga fakturaavgifter. Hos ICA Banken kan du även skaffa kreditkort med kreditutrymme eller öppna andra typer av konton om du vill. En annan fördel med ICA Banken är att de är en väletablerad bank som har lång erfarenhet av Svenska låntagare.

För vem passar ICA Banken bäst?
ICA Banken passar bäst för dig som har god - medelgod kreditvärdighet och inte för många uc kontroller sedan tidigare. Du behöver ha ordnad ekonomi och inte allt för mycket skulder sedan tidigare. om det nu inte är så att du tänker använda lånet för att samla andra gamla lån och krediter genom skuldfinansiering.

Bynk - låna 100 000 kr snabbt, utan krav på säkerhet
Låna belopp mellan: 10 000 - 100 000 kr
Åldersgräns: Vara mellan 20 - 70 år
Inkomstkrav: Du ska ha fast anställning, vara pensionär, förtidspensionär eller egenföretagare. OBS! Begreppet "fast anställning" är detsamma som "tillsvidareanställning". Har du en anställning kan du ändå söka lån om du är sjukskriven eller har föräldrapenning för närvarande.
Återbetalningstid: Lång återbetalningstid
UC kontroll: Kreditupplysning sker genom Bisnode eller UC beroende på önskat lånebelopp.
Ränta:
Individuell ränta beroende på din kreditvärdighet. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto lägre ränta kommer du att erbjudas.

Fördelar med att låna pengar snabbt hos Bynk: Bynk är ett lån i mellanklassen när det gäller max lånebelopp. Till de lägre lånebeloppen kommer Bynk med största sannolikhet att använda Bisnode istället för UC, vilket är en fördel om man inte vill utsätta sig för en uc kontroll. Bynk ger snabbt svar.

För vem passar Bynk lånet bäst?
Bynk passar dig som av olika skäl kanske inte har en superbra kreditvärdighet. Det kan handla om skulder sedan tidiagare eller många uc förfrågningar. Bynk kan godkänna lån även till pensionärer, vilket också är relativt ovanligt när det handlar om lån utan säkerhet.

Bank Norwegian - låna upp till 500 000 kr utan säkerhet
Låna belopp mellan: 5 000 - 500 000 kr, låna en halv miljon kronor!
Åldersgräns: 23 år gammal
Inkomstkrav: En individuell bedömning görs från person till person och givetvis spelar önskat lånebelopp och återbetalningstid roll när kreditbedömningen görs. Ju högre inkomst du har, desto mer kan du bli godkänd för att låna.
Återbetalningstid: Upp till 15 år, lång återbetalningstid!
UC kontroll: Ja, Bank Norwegian använder uc kontroll men många blir förvånade över att de blir godkända för lån hos Bank Norwegian trots att de redan fått nej från sin vanliga bank.
Låna med betalningsanmärkning: Nej, du kan inte ansöka om lån om du har betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.
Låna med BankID: Ja, BankID gör att du kan fullgöra hela låneprocessen online snabbt och enkelt online och få svar direkt på skärmen.
Möjlighet att söka lån med medsökande: Ja
Övriga krav för ansökan om lån:
- Varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna
Ränta: Individuellt satt ränta. Ju bättre kreditvärdighet du bedöms ha, desto bättre ränta.

Fördelar med privatlån utan säkerhet hos Bank Norwegian: Den största fördelen är det höga max lånebeloppet, vilket är ganska unikt när det handlar om att låna pengar utan säkerhet. Bank Norwegian är också en mycket modern internetbank som ligger långt fram när det handlar om lånelösningar online.

För vem passar Bank Norwegian bäst?
Bank Norwegian passar bra för många. Allt från dem som har god kreditväredighet till dem som kanske inte trodde de skulle bli godkända för ett större lån utan säkerhet. Huvudsaken är att du har en stabil ekonomisk situation. Är något "tåligare" än andra banker när det handlar om antal uc förfrågningar sedan tidigare samt stora skulder sedan tidigare, under förutsättning att din inkomst ser ut att räcka för att kunna återbetala lånet.

Hitta fler lån utan säkerhet

Privatlån utan säkerhet finns i flera olika underkategorier. Beroende på vad du söker för sorts lån, kan olika lån vara mer eller mindre fördelaktiga för just dig och dina behov. Det viktigaste är nog att du väljer ett lån som passar dina ekonomiska förutsättningar allra bäst. Då ökar dina chanser att bli godkänd för lån samtidigt som du minskar risken att försätta dig i en försämrad ekonomisk situation.

Andra vanligt förekommande lån för olika ändamål eller lån i olika kategorier:
Skuldfinansiering - lån som du söker i syfte att samla andra, gamla lån och krediter.
Snabblån - med eller utan uc kontroll som kreditupplysningsmetod
Lån utan uc kontroll - lån som kan söka utan att det görs en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen).
Smslån - lån som själva kategoriserar sig i smslån även om det finns många andra lån som liknar dessa.
Låna med betalningsanmärkning - lån som du kan bli godkänd för även om du har en eller flera betalningsanmärkningar.
Billån - lån som du ska använda till att köpa bil
 

Låna pengar snabbt på nätet

Att låna pengar snabbt går alldeles utmärkt när man ansöker om att låna på nätet. Eftersom ansökningsprocessen går snabbare än om du går till en vanlig bank, kommer hela låneprocessen från ansökan till utbetalning att gå mycket snabbare än om du besöker din vanliga bank.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar