Nytt snabblån - Snabbfinans

Ansök om snabblån hos Snabbfinans Ansök om snabblån hos Snabbfinans
Snabbfinans är ett av S & A Sverige AB's lån.
Har du redan något annat lån genom S & A Sverige AB kan du inte bli godkänd för lån hos Snabbfinans. Däremot vet vi kunder som fått ett snabblån hos Snabbfinans samtidigt som de har en kontokredit hos Säkerfinans och vice versa så det kan vara värt att pröva för den som tycker om S & A Sverige AB's låneprodukter.
 

Snabbfinans - grundvillkor för snabblån

Nya kunder kan söka lån på max 25 000 kr, medan redan befintliga kunder eller tidigare kunder som skött sina lån bra, kan söka lån och kontokredit på upp till 40 000 kr.
Kreditupplysningen beställs från Bisnode, så du slipper UC kontroll hos Snabbfinans.

Snabbfinans snabblån och kontokrediter
Snabbfinans snabblån och kontokrediter

Är snabbfinans det bästa lånet?

S & A Sverige AB har som sagt flera olika lån. Liksom många andra företag på snabblånemarknaden, brukar skillnaden mellan lånen bli allt svårare att urskilja. Ett av skälen till det är naturligtvis att det är lättare för företaget att så långt som möjligt ha likvärdiga produkter, medan nackdelen och konsekvensen av det alltså ofta är att lånen blir väldigt lika varandra. Om vi exempelvis gör jämförelsen med Säkerfinans är den enda skillnaden egentligen räntan. Att söka lån genom Säkerfinans är alltså billigare.
Om du redan har ett lån hos Snabbfinans kan du exempelvis pröva att söka kontokredit hos Säkerfinans och tvärtom. Det finns många kunder som blivit godkända för både en kontokredit och ett snabblån.

Hur snabba är snabbfinans

Ansökan: Mycket snabb och enkel. Ansökan fyller du i online, identifierar du dig antingen med hjälp av Instantor (bankinloggning) eller genom att du har ett personkonto hos Nordea. Det går också bra att du identifierar dig med hjälp av en verifikationskod. Några enkla kompletterande frågor ställs, vilka är till för att komplettera kreditbedömningen som ger ett utslag på om det verkar som att du kommer att kunna betala tillbaka lånet eller krediten i tid eller inte.
Om det ser ut som att du kommer att kunna betala tillbaka, kommer du att godkännas för lån eller kontokredit och sedan är det klart.

Utbetalning: Ja, snabbt!
Beroende på vilken bank du har det konto som du vill överföra dina lånade pengar till, är rutiner och tid tills du ser pengarna på ditt konto lite olika.
Till SEB sker direktutbetalning medan det kan ta upp till en bankdag till övriga banker, beroende på vilken tid på dygnet din ansökan om lån blir godkänd.

För övriga banker är pengarna på ditt konto samma dag under förutsättningen att din ansökan blir beviljad före 13:30 under vardagar. Om ansökan beviljas efter 13:30 är pengarna dig tillhanda under förmiddagen nästkommande bankdag.

Mer att känna till om Snabbfinans

Vill du läsa lite till innan du skrider till verket och gör din ansökan, kan du läsa mer om Snabbfinans snabblån och kontokrediter.
Det kan också vara bra att sätta Snabbfinans i ett sammanhang bland andra liknande lån, så du kan välja det lån vars förutsättningar och villkor passar dig allra bäst.
Snabbfinans kanske inte är det billigaste snabblånet men det kanske ändå passar dig och din kreditvärdighet bäst ändå. Huruvida det är så, kan du bilda dig en uppfattning om om du jämför olika snabblån i samma kategori.
Snabbfinans har exempelvis inte så lång återbetalningstid som många kanske önskar sig. För snabblånet är max tiden för lån 12 månader, vilket kan bli en rejäl månadskostnad om man lånar lite större belopp.
Däremot är Snabbfinans en bra utväg och ett bra alternativ om du har många lån sedan tidigare och på grund av det har märkt att du har svårt att bli godkänd för att ta fler lån.
Självklart uppmuntrar vi inte till överbelåning och du ska alltid låna ansvarsfullt men vi utgår som vanligt från att du själv gör ett medvetet val angående om du vill och behöver ta ett lån eller om du kan lösa din situation med ett behov av pengar ändå, på något annat sätt.
 

Etiketter: snabblån snabbfinans

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar