Låna trots många förfrågningar hos uc (april 2017)

Låna trots många förfrågningar hos uc Låna trots många förfrågningar hos uc
Att låna pengar trots många tidigare förfrågningar hos uc kan vara ett problem eftersom många förfrågningar hos uc, genererar än lägre kreditscoring hos uc och därmed sänker din kreditvärdighet.

Den som behöver låna trots många förfrågningar hos uc sedan tidigare, kan istället söka efter lån som inte använder uc som kreditupplysningsmetod. Det finns många bra och även billiga lån utan uc kontroll och därför passar lån utan uc även personer med lite sämre privatekonomisk situation.
 

Lån utan uc kontroll

Även om det finns exempel på lån som använder sig av uc men ändå är förhållandevis toleranta även mot personer som redan har många förfrågningar hos uc, kan det ofta vara värt att rekommendera att istället söka efter ett lån utan uc kontroll. Många snabblån kan godkännas trots många förfrågningar hos uc sedan tidigare, även om även snabblånet använder sig av uc kontroll.

Det finns mängder av olika bra snabblån utan uc kontroll att välja mellan och de mest populära snabblånen utan uc kontroll, används frekvent av Svenska privatpersoner som är i behov av att låna pengar snabbt trots att de har många förfrågningar hos uc sedan tidigare.
 

Låna trots betalningsanmärkning

Att låna pengar trots betalningsanmärkning är också möjligt, under förutsättning att man sköter sin ekonomi i övrigt. En betalningsanmärkning ligger kvar i 3 år efter det att skulden som gav upphov till betalningsanmärkningen, är till fullo betald. Detta gör att man kan få "sota för gamla misstag" under orimligt lång tid, vilket är något som många långivare börjat ta allt större hänsyn till och därmed börjat låna ut pengar även om personen i fråga har en eller till och med flera betalningsanmärkningar sedan tidigare.
 

Vad innebär lån utan uc kontroll

Lån utan uc kontroll innebär kort och gott att långivaren inte använder sig av UC som kreditupplysningsföretag. UC är nämligen förkortningen på företaget Upplysningscentralen AB, vilket är ett företag som tillhandahåller kreditupplysningar om privatpersoner och företag. När en långivare gör en uc kontroll kommer du att kallas för "den omfrågade" och förfrågningar hos uc sparas i 12 månader från den dagen som uc kontrollen gjordes.

Att få för många uc kontroller registrerade på sig är negativt för din kreditvärdighet och om du redan har låg eller dålig kreditvärdighet bör du försöka undvika uc kontroller under ett antal månader så att de så att säga "försvinner bakvägen" allt eftersom månaderna går.

Det finns alltså fördelar att söka lån utan uc kontroll och den främsta är förstås att det inte påverkar din kreditvärdighet negativt om du väljer att söka lån utan uc kontroll.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar