Snabblån med bra ränta (Mars 2017)

Snabblån med bra ränta Snabblån med bra ränta
Snabblån med bra ränta finns det gott om. Särskilt om man tänker att snabblån är alla typer av lån som man kan söka snabbt online och få svar direkt. Man kan hitta snabblån med lika bra ränta som om man skulle ha besökt en bank i verkliga livet för att låna pengar men med den viktiga skillnaden att snabblån som man söker online, går mycket snabbare att behandla. Bästa snabblånen med bra ränta hittar du bland de lån som använder sig av individuell räntesättning.
 

Några exempel på snabblån med bra ränta

Ett snabblån med bra ränta har antingen låg ränta rent generellt sett, i jämförelse med andra snabblån eller så tillämpar de individuell ränta.

Credway - snabblån utan uc med bra ränta
Lånebelopp: 1000 - 20000 kr
Ålderskrav: Minst 20 år gammal
Återbetalningstid: Välj återbetalningstid själv, flexibel kontokredit med valfri lång återbetalningtid.
Inkomstkrav:  120000 kr/år före skatt, vilket motsvarar en månadslön på 10000 kr (före skatt).
Låna pengar utan uc kontroll: Ja, hos Credway kan du ansöka om lån utan uc kontroll
Låna med betalningsanmärkning: Betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder. Pröva att göra en ansökan om lån med betalningsanmärkning.
Ränta: Garanterar bästa ränta genom sin unika prisgaranti. Månadsräntan ligger fn på 2,42 (mar 2017).

Läs mer eller gör din ansökan om lån med bra ränta hos Credway HÄR.

Frogtail - snabblån utan uc med individuell ränta
Lånebelopp: 1000 - 50000 kr
Ålderskrav: 18 år gammal
Återbetalningstid: Upp till 36 mån
Inkomstkrav: Har en deklarerad inkomst av något slag
Låna pengar utan uc kontroll: Ja, snabblån utan uc kontroll
Låna med betalningsanmärkning: Ja, ansök om lån trots betalningsanmärkning.
Ränta: Individuellt satt ränta
Tips:
Största lånet utan uc som använder sig av individuell ränta.

Läs mer eller gör din ansökan om lån med bra ränta hos Frogtail HÄR.

ICA Banken - privatlån utan säkerhet med bra ränta
Lånebelopp: 20000 - 350000 kr
Ålderskrav: 18 år gammal
Inkomstkrav: Fast inkomst, ju högre inkomst du har, desto mer pengar, kan du bli godkänd för att låna.
Återbetalningstid: Upp till 12 år
Låna pengar utan uc kontroll: Nej, ICA Banken använder sig av UC
Låna med betalningsanmärkning: Nej, du kommer inte att bli godkänd för lån om du har betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.
Ränta: Individuell ränta
Tips:
Ett bra lån för den som behöver låna lite större belopp.

Läs mer eller gör din ansökan om lån med bra ränta hos ICA Banken HÄR.

Vad är ränta?

Ränta är det pris du får betala varje månad för att du lånar pengar. Även om det är fullt möjligt att låna pengar utan ränta, så är det normalt sett så att du i så fall bara kan låna ett mindre belopp och på kort tid om du vill låna pengar och slippa betala ränta.
Ränta är alltså det som ska göra att lånet blir lönsamt för den som lånar ut pengarna till dig. Det är fullt normalt att det kostar pengar att låna och detta är i form av ränta i första hand, även om det i vissa fall även förekommer avgifter som kallas för uppläggningsavgifter men även fakturaavgifter kan utgöra en del av de övriga kostnader som ett lån kan medföra. Men den stora kostnaden för ett lån är alltså själva räntan.
 

Bra ränta - vad är det då?

I räntesammanhang är en bra ränta så låg som möjligt. Oftast beskrivs räntan i en räntesats som är en viss procentuell andel av det belopp du lånat. Du kanske har hört skräckexempel på lån som tar ut flera 100 procent i ränta och ska sanningen fram så finns det sådana lån men de baseras ofta på att man beräknar ränta på helårsbasis, inte per månad.

En bra ränta kan också variera från person till person eftersom räntan handlar om hur mycket pengar du är beredd att betala för att låna pengar. Många jagar efter ett snabblån med bra ränta och då är det ganska ofta så att snabblån med individuellt satt ränta, passar bättre än lån med "samma ränta för alla" eftersom den sistnämnda typen av ränta ofta är högre än den individuella räntan.
 

Snabblån med individuell ränta

Med individuell ränta, menas att det görs en bedömning från person till person och att räntan ofta avgörs av en persons kreditvärdighet. Den som har bra kreditvärdighet och få lån sedan tidigare, får en bra ränta medan den som har en brokig kredithistorik och låg kreditvärdighet, får en dyrare (högre) ränta.
Hur man än vänder och vrider på det hela, brukar lån med individuell ränta ofta vara de allra bästa lånen ur räntesynpunkt.
 

Sänk dina räntekostnader med skuldfinansiering

Skuldfinansiering är ett effektivt sätt att sänka sina kostnader för ränta och annat när det gäller lån och krediter som man redan har. Man kan också kombinera ett skudlfinansieringlån med att låna till extra pengar förutom det belopp man vill använda till skuldfinansieringen.
Skuldfinansiering innebär i korthet att man tar ett större lån för att använda det till att lösa gamla lån och krediter. Att ha ett större lån är mer lönsamt än att ha många olika lån och krediter hos flera olika banker och kreditinsitut.
Skuldfinansieringlån är mycket vanligt och vissa personer gör detta regelbundet någon gång per år bara för att säkerställa att de alltid har det bästa lånet med den bästa räntan.
 

Låna utan uc kontroll eller inte?

Att låna utan uc kontroll eller med uc kontroll, ska i regel inte vara det som styr om ett lån har billig ränta eller inte. Däremot finns andra viktiga skillnader när det gäller olika lån. Särskilt i frågan om lånet är med eller utan uc.
Det finns många lån utan uc kontroll som tenderar att vara mer generösa i sin bedömning av en persons kreditvärdighet. Personer med låg eller dålig kreditvärdighet får i vanligtvis en dyrare ränta oavsett om man lånar pengar utan uc eller lånar pengar hos en bank som använder uc kontroll. Däremot finns andra fördelar med att låna pengar utan uc kontroll.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar