Låna utan uc i januari 2017

Januarilån utan UC Januarilån utan UC

Att januari är Svenska folkets "fattigaste månad" är det kanske många som är less på att höra. Men om man själv tillhör en av dem som är ute och letar efter ett januarilån för att klara sig fram tills lönen kommer, kanske man har intresse av att läsa vidare.

För de allra flesta som söker ett väldigt tillfälligt lån i väntan på nästa lön, är det smartast att ta ett lån som inte använder sig av UC kontroll i sin kreditupplysning. Varför då frågar du dig? Jo, för varje UC förfrågan man drar på sig, försämras kreditvärdigheten i ända upp till 12 månader framåt i tiden.

Här kan du läsa mer om hur UC förfrågningar påverkar din kreditvärdighet för lång tid framöver.
 

Snabblån utan UC kontroll - bästa valet

Om vi nu bara helt enkelt generaliserar och föreställer oss att de personer som av olika skäl är i behov av ett januarilån, antagligen inte tillhör den grupp människor som har en massa reservkapital på banken att ta ut.

Kanske hade du tänkt börja spara men det blev aldrig av och nu står du där. Oavsett vilket så är det många som får en ganska bitter eftersmak efter varje jul- och nyår på grund av att att man helt enkelt konsumerat lite mer än vanligt.
Lösningen kan mycket väl vara att ta ett snabbt lån utan UC med direktutbetalning!
 

Hur stora lån kan man ta utan UC

Det här är något som har varierat över tid eftersom nya lån tillkommer och gamla lån plötsligen försvinner ut från marknaden. Ibland ersätts också gamla lån av nya varianter men under samma varumärke.
Lagstiftning och marknadens efterfrågan, påverkar i hög grad hur lånevillkoren utformas och det vi ser ökar mest i populäritet är just möjligheten att låna pengar utan att det syns hos UC.

De vanligaste beloppen som man kan låna utan kreditupplysning hos UC, är mellan 500 kronor och 40000 kronor. Vill man söka större lån utan UC kontroll så är det oftast inte möjligt oavsett när i tid det handlar om. Ibland ser vi låneprodukter som möjliggör att låna 50000 utan UC men ofta försvinner de igen genom att de sänker sina max lånebelopp.

Allra störst utbud på lån utan UC finns det om man söker i spannet låna 10000 utan UC till att låna 25000 utan UC. Här finns allra störst utbud och också de billigaste lösningarna att hitta. Även lånebelopp som handlar om att hitta lämpliga sätt att låna 30000 utan UC, är på uppgång då fler och fler lån beslutar sig för den maxgränsen för sina lån.

Den som inte absolut måste hitta ett lån som inte använder sig av UC, kan förstås hitta många bra och billiga lån men det förutsätter ofta att man inte har allt för många förfrågningar sedan tidigare.
 

Låna pengar snabbt online i januari

Det är enkelt att låna pengar snabbt online eftersom ansökan görs genom att fylla i ett enkelt formulär på din dator, smartphone eller surfplatta. De flesta snabblån online, ger svar direkt på skärmen när du skickat din ansökan. Många lån har dessutom direktutbetalningar, framför allt till storbanker såsom Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB.

Att det går snabbt att låna pengar online jämfört med att boka tid på en vanlig bank, är med andra ord inget konstigt och ofta har du pengarna på ditt konto samma dag eller någon enstaka bankdag senare. Att boka tid hos banken i mellandagarna eller precis de första vardagarna när det är dags att återvända till jobbet, är för många en fullständig omöjlighet.

Vissa snabblån har till och med utbetalningar även under helger och röda dagar.
Det är inte säkert att ett lån utan uc måste vara snabbare i hanteringen än lån som faktiskt använder sig av UC kontroll så det är inte själva UC kontrollen i sig som avgör hur snabbt ett lån hanteras. Andra kreditupplysningar går precis lika snabbt som UC eftersom all sådan öveföring av upplysningar sker elektroniskt mellan kreditupplysningsföretaget och långivaren.
 

Skuldfinansiering - bra läge just nu

Den som har ett hyfsat utgångsläge när det handlar om kreditvärdighet och inte en allt för plågsam mängd förfrågningar hos UC, har ett guldläge att omförhandla sina lån just nu.

Räntorna dippar och det finns inget som tyder på en dräplig uppgång i närtid. Vill man helt enkelt få lite bättre ordning och reda på sina låneutgifter med ett lite mer varaktigt resultat, är det rätt läge att samla ihop gamla lån och krediter nu.

Genom skuldfinansiering, är tanken att samla sina tidigare lån och krediter till ett enda större lån och på så sätt skaffar de allra flesta sig ett större ekonomiskt utrymme till annat, varje månad.

Även att samla lån utan UC kontroll är fullt möjligt så länge det inte handlar om allt för stora lånebelopp. Vill man samla lån utan uc kan man överväga att ta 1-2 lån utan uc men den som kan acceptera en uc kontroll kan hitta ännu bättre och billigare lån för skuldfinansiering.

Innan man sätter igång med att söka ett skuldfinansieringslån, är det klokt att förbereda sig lite så att man vet hur stort lån man behöver men också hur mycket man har råd att lägga på lånekostnader per månad.
Här kan du läsa mer om hur man förbereder sin skuldfinansiering.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar