Svårt att få lån (dec 2016)

Svårt att få lån Svårt att få lån
Den som har låg eller dålig kreditvärdighet av olika skäl, har ofta erfarenheten av att det är svårt att få lån. För den som har svårt att få lån med anledning av många förfrågningar hos uc eller gamla betalningsanmärkningar, finns det gott om lån att söka ändå. Det är till och med ganska goda chanser att hitta ett lån som du blir godkänd för trots låg kreditvärdighet.

Har du däremot dålig kreditvärdighet med anledning av skulder hos Kronofogdemyndigheten, är den enda möjligheten att låna pengar ett omstartslån, vilket för övrigt också förutsätter att du har en bostad att sätta som säkerhet för lånet.
 

Låna utan uc kontroll

Om du har låg eller dålig kreditvärdighet ska du i första hand prova att söka lån utan uc kontroll och lån som kan godkännas för personer med betalningsanmärkningar. Detta oavsett om du själv har en betalningsanmärkning eller inte.
Troligtvis känner du redan till det smärtsamma faktum att du har låg eller dålig kreditvärdighet av någon anledning, så varför slösa tid på att söka lån som du troligtvis inte har möjlighet att få?
Att hitta bra lån utan kreditupplysning genom just uc är relativt lätt om man får en hel lista med bra lån utan uc kontroll.
 

Låna med betalningsanmärkning

Att låna med betalningsanmärkning gör det hela ännu svårare eftersom det är långt ifrån alla snabblån som medger lån till personer som har betalningsanmärkningar, även om de är flera år gamla. En betalningsanmärkning finns som regel kvar i 3 år efter att skulden som blev upphov till en betalningsanmärkning, är betald. Med andra ord, får man lida under lång tid för betalningsanmärkningar. Som tur är finns det lån som ser mer till din framtida förmåga att klara av att betala ett lån, än till hur det sett ut bakåt i tiden. Tänk dock alltid på att inte låna mer pengr än du klarar av att betala tillbaka.
 

Snabblån

Snabblån är egentligen en samlingsbenämning på lån som alla har gemensamt att det går snabbt att söka dem online. Man ska alltså inte nödvändigtvis förväxla begreppet snabblån med smslån och liknande även om det finns en typ av snabblån som påminner mycket om det som tidigare kallades för smslån.

De bästa för den som har svårt att få lån, är att söka snabblån med hög tolerans för låg kreditvärdighet.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar