Låna med låg kreditvärdighet (nov 2016)

Låna med låg kreditvärdighet Låna med låg kreditvärdighet
Alla kan drabbas av låg eller dålig kreditvärdighet av olika anledningar. Om man redan vet att man har låg eller dålig kreditvärdighet är det lättast att bli godkänd för lån hos långivare som har en generös syn på din framtida betalningsförmåga, snarare än att döma dig efter vad som hänt i din ekonomi bakåt i tiden.

Även om man inte har några betalningsanmärkningar, kan man drabbas av dålig kreditvärdighet och då kan man med fördel söka lån hos långivare som accepterar en lite lägre kreditvärdighet och kanske även i första hand pröva långivare som både accepterar många tidigare förfrågningar hos uc och betalningsanmärkningar, även om man inte har sådana. De bästa snabblånen för personer med låg kreditvärdighet.
 

Låna utan uc kontroll

Att låna pengar utan uc kontroll är ofta en bra idé om man drabbats av låg eller dålig kreditvärdighet. Detta även om det finns undantag med långivare som faktiskt lånar ut pengar trots att de använder sig av uc och även till personer med låg eller dålig kreditvärdighet på grund av många förfrågningar eller betalningsanmärkningar.
Det finns gott om lån för den som vill låna utan uc kontroll av olika anledningar.
 

Låna utan inkomst av tjänst

Att låna pengar utan inkomst av tjänst går faktiskt hos flera långivare. Det finns långivare som räknar a-kassa, sjukpenning och andra skattepliktiga bidrag som inkomster. Även pensionärer och egen företagare kan ibland uppleva det som svårt att hitta ett lån där man inte kräver inkomst av tjänst som ett villkor för att bli godkänd för lån.
Självklart gäller det att vara säker på att man kommer att kunna återbetala lånet inom utsatt tid så att låna utan inkomst är inget man bör göra om ekonomin är väldigt ostabil.
 

Långsiktigt hållbar privatekonomi

Att skaffa sig en långsiktigt hållbar privatekonomi är förstås extra viktigt om man finner sig själv i en situation då man av olika skäl drabbats av dålig kreditvärdighet. Att ha dålig kreditvärdighet är psykiskt påfrestande och det är bra att lösa situationen både på kort och lång sikt. I det korta perspektivet är det bra att se till att inte få betalningsanmärkningar eller låta skulder förfalla till Kronofogdemyndighetsärenden. Detta kan man lösa med att låna pengar snabbt till räkningar och annat. Därefter eller helst samtidigt, bör man börja se över sin ekonomi för att få en stabil privatekonomisk situation på lite längre sikt. Olika snabblån på nätet kan hjälpa till genom att samla lån och krediter till större och mer samlade lån. Detta kallas ofta för skuldfinansiering.

Många kanske är så uppgivna att de inte vet i vilken ände de skall börja när det kommer till att ta kontroll över sin ekonomiska situation och då är det till bra hjälp att starta med att få ordning på sin ekonomi på ett metodiskt och strukturerat sätt för att på sikt få en mycket bättre privatekonomisk situation utan akuta behov av snabblån och liknande.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar