Låna trots många uc förfrågningar (161015)

Låna trots många förfrågningar hos uc Låna trots många förfrågningar hos uc
Att låna trots många uc förfrågningar kan vara lite knepigt då man försatt sig i en situation med låg kreditvärdighet med anledning av många förfrågningar hos uc.

Som tur är, finns det lösningar även för dem som har råkat dra på sig många förfrågningar hos UC under det senaste året.

Har uc förfrågningarna inte genererat några fler lån kan det ändå gå bra att söka genom en låneförmedlare som förmedlar lån även till personer med låg kreditvärdighet. Det vi menar med detta är att det finns en viss fördröjning i informationen i UC's register. Det här innebär att i det initiala skedet listas bara antalet förfrågningar och vilka frågeställarna är men det framgår inte vare sig om du blev godkänd eller om du tackade ja.
Fördröjningen kan vara så lång som upp emot 1-2 månader och därför är detta något man bör ta med i beräkningen redan innan man söker ett lån.
 

Snabblån utan uc

Ofta är ett snabblån utan uc en bra lösning för den som har många förfrågningar hos uc. Dels gör det att du inte får ännu fler förfrågningar hos uc och dels är det ofta lättare att få ett snabblån utan uc än vanliga lån som använder uc.

Den som har betalningsanmärkningar eller många förfrågningar kan ofta hitta ett snabblån som passar oavseett vad. Däremot går det inte att låna pengar om man har skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.
Att låna pengar utan uc kontroll går att göra hos flera olika långivare samtidigt men man skall alltid tänka på att inte låna mer pengar än man kan klara av att betala tillbaka. Ibland kan ett årslån passa allra bäst då det ger en lång återbetalningstid. Det finns även snabblån utan uc med lång återbetalningstid.

En långivare som är generös i sin kreditbedömning är Frogtail där man kan ansöka om att låna 50000 kr utan uc kontroll.
 

Smslån med lång återbetalningstid

Smslån med lång återbetalningstid är i princip detsamma som snabblån med lång återbetalningstid. Begreppet smslån har för länge sedan spelat ut sin roll på så sätt att man tidigare gjorde sin ansökan genom att skicka ett sms. Idag använder de flesta dator eller smartphone så ansökan genom sms finns knappt längre.
 

Samla lån med många förfrågningar

Att låna större belopp för att exempelvis samla lån med många förfrågningar, kan vara lite mer knepigt men det finns några alternativ som kan vara värda att testa. Att samla lån kallas även för skuldfinansiering och tanken är att man samlar ihop lån och krediter till ett större lån för att på så sätt minska sin totala kostnad för lån varje månad.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar