Dålig ekonomi - lösning (sep 2016)

Dålig ekonomi Dålig ekonomi
Dålig ekonomi kan vem som helst drabbas av någon gång i livet och oavsett varför du drabbas av dålig ekonomi så finns det alltid en utväg för att komma på fötter igen och vända det hela till en tillräckligt bra ekonomi för att leva ett bra liv, eller åtminstone ett tillräckligt bra liv i det korta perspektivet och ett bra liv på sikt. Allt beror ju förstås på den individuella situationen. Det finns hopp om att komma tillrätta med dålig ekonomi.
 

Få ordning på ekonomin

Många tror att ökade inkomster är det enda sättet att få ordning på sin ekonomi, vilket är en felaktig uppfattning. Det är mycket svårare att öka sina inkomster snabbt än att minska sina utgifter snabbt. Självklart krävs det att du verkligen vill få ordning på din ekonomi för att du skall lyckas. Är man i en akut ekonomisk knipa är snabblån ofta en lösning för att lösa den akuta krisen. Det är nämligen bättre att ta ett snabblån än att låta räkningar förfalla och bli till betalningsanmärkningar. Självklart måste man även vidta flera andra åtgärder för att ordna sin ekonomi på ett hållbart sätt men att få betalningsanmärkningar och skulsaldo hos Kronofogdemyndigheten, gör bara din situation ännu värre både i det korta och längre tidsperspektivet.

Så, börja med att se till att du kan betala dina räkningar för den innevarande månaden. Ta ett snabblån om du absolut måste för att klara månadens räkningar och använd inte pengarna till nöje, utan se till att räkningarna blir betalda istället. När det väl är gjort är det dags att sätta igång med att få bättre ekonomi på lite längre sikt.
 

Minska dina utgifter och öka inkomster

När du tagit ett snabblån för att lösa den akuta krisen ska du börja med att betala dina räkningar. Sedan är det dags att få ordning och reda i privatekonomin på ett mer hållbart sätt.

Såvida du inte har en väldigt hög inkomst så är det viktigt att du gör även dessa steg, för annars riskerar du att hamna i en väldigt svår ekonomisk knipa inom snar framtid.

Läs mer om hur du får odning på ekonomin och gör det du måste göra för att förbättra din ekonomiska situation omedelbart.

Många tänker ofrånkomligt direkt på att man måste skaffa mer inkomster för att få ihop det men det många underskattar är effekterna av att också minimera sina utgifter. Genom en kombination av snabba skattefria inkomster som är lagliga och en översyn av vilka utgifter du kan skära i, kommer du att ha vidtagit bra och förutsättningsskapande åtgärder för framtiden.

Att göra en budget är också en del av planeringen för att nå ditt mål med att komma tillrätta med din ekonomiska situation.
 

Låna utan uc

Låna utan uc Låna utan uc

Det bästa alternativet är att i första skedet ta ett lån där du kan låna utan uc. Vi skall strax förklara varför ett lån utan uc kontroll i det här läget är det bästa.

Att låna pengar utan uc kontroll kommer nämligen inte att påverka det du behöver göra i steg 2 för att komma i ordning med din ekonomi på ett hållbart sätt. Du behöver nämligen samla lån och krediter till ett enda skuldfinansieringlån i den mån det faktiskt går.

Kan du inte få ett lån för skuldfinansiering, som täcker alla dina tidigare lån och krediter så får du kanske nöja dig med att samla så många lån och krediter som möjlig och då skall du börja med de lån och krediter som kostar dig mest varje månad.
 

Snabblån

Snabblån utgörs av alla lån som går snabbt att ansöka om och där du med anledning av det även får pengarna snabbt till ditt konto. Många snabblån betalas ut direkt när din ansökan blivit godkänd, oavsett tid på dygnet och ovasett veckodag. Det finns snabblån som betalas ut även på kvällar och helger. Vi hoppas på att du är ute efter att låna pengar snabbt men inte nödvändigtvis måste ha pengarna inom några timmar, eftersom det finns ett större utbud av snabblån om du faktiskt kan vänta med att få pengarna till imorgon (nästa bankdag). Många långivare betalar ut lånet samma dag om lånet blivit godkänt på förmiddagen.
Snabblån kan man söka även om man vill låna med många förfrågningar hos uc eller dålig kreditvärdighet på grund av betalningsanmärkningar.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar