Skuldfinansiering, samla lån (sep 2016)

Skuldfinansiering - samla lån och spara pengar Skuldfinansiering - samla lån och spara pengar
Med skuldfinansiering menar vi normalt sett att man tar ett lån för att lösa sina gamla lån och krediter. På så sätt är det möjligt att samla lån i syfte att få bättre ekonomi och bara med hjälp av det få väsentligt bättre ekonomi än man hade tidigare. Det är även vanligt att personer som reda har hyfsad ekonomi, samlar om sina lån lite då och då bara för att vara säkra på att de alltid har billigast möjliga lån.

Man kan med andra ord, vilja söka lån för skuldfinansiering antingen för att man måste få mer pengar över till annat eller för att det helt enkelt är bra att se över sina lån någon gång per år.
 

Samla lån med många förfrågningar hos uc

Det kan vara svårt att bli beviljad stora lån om man har allt för många förfrågningar hos UC. Ett av undantagen tycks dock vara Bank Norwegian som godkänner flest lån i jämförelse med många andra banker. Blir man inte godkänd hos Bank Norwegian är det normalt sett ingen större idé att gå vidare och söka lån hos de andra storbankerna. Vilket Bank Norwegian snart måste börja räknas till, fast en storbank online.

Vill man samla lån och har många förfrågningar hos uc, kan man i första hand också testa en låneförmedlare. När man ansöker om lån hos en låneförmedlare, görs bara en enda uc kontroll trots att din ansökan kommer att behandlas av många olika banker samtidigt. Sedan när du får dina erbjudanden om olika lån, väljer du helt enkelt bara ett av dem, det som passar dig och dina förutsättningar bäst.

Vill man samla lån utan uc kontroller, begränsas man till ett max lånebelopp på 40 000 kronor men för många personer räcker det också gott och väl för skuldfinansiering av många små och kanske allt för kostsamma krediter.
 

Samla lån - räkna på skuldfinansiering

Att samla lån genom skuldfinansiering är inte särskilt svårt. Ta fram penna och papper samt dina räkningar så kan du snabbt räkna ut vilken typ av skuldfinansiering som passar dig bäst. De flesta har som mål att sänka det belopp man betalar varje månad för lån och kreditkort. Att låna hela det belopp man är skyldig hos en eller max två långivare gör att du får mer pengar över till annat varje månad om du gör en smart uträkning så att du verkligen sänker dina lånekostnader.
 

Många som är ute efter söka lån till skuldfinansiering, bryr sig mindre om att återbetalningstiden blir lång så länge månadsbeloppet att betala (inkl ränta) blir lägre än man har idag. Man kan alltid lösa sina lån i förtid så den dagen man får bättre ekonomi kan man betala in större belopp och på så sätt hålla även räntekostnaderna nere. Det är alltid bättre att låna pengar på längre tid än man tror att man kan återbetala, än tvärtom.
 

Låna utan uc och snabblån

Olika lån utan uc är ett alternativ för den som vill låna upp till 50 000 kr hos en och samma långivare, eller söka flera olika lån hos flera långivare. Att låna pengar utan uc kontroll är ett sätt för dem som har låg eller dålig kreditvärdighet men har man skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten kan man normalt sett inte låna pengar utan uc heller. Har man skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten krävs normalt sett att man har en bostad att sätta som säkerhet för lånet. Då kan man söka ett så kallat omstartslån, bland annat hos Marginalen Bank.

Andra alternativ är att söka bästa snabblånet oavsett om de använder sig av uc kontroll eller inte.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar