Snabblån med flexibilitet (sep 2016)

Flexibla snabblån Flexibla snabblån
Snabblån med flexibilitet i det avseendet att man kan göra uttag flera gånger och även i mycket stor utsträckning själv bestämma hur stort belopp man vill betala tillbaka varje månad, är ganska sällsynt.
Sådana typer av flexibla snabblån liknar i många avseenden ett kreditkort med den skillnaden att man istället styr sina överföringar till sitt vanliga konto eller för all del om man vill till ett betalkort som man har kopplat till sitt vanliga bankkonto. Ofta kallas dessa flexibla snabblån för kreditkonton eller flexkrediter.
Finessen med ett flexibelt snabblån är att man inte betalar ränta för större belopp än man verkligen har tagit ut samt att man själv styr det enkelt via nätet eller sin mobiltelefon.
Detta gör flexibla snabblån billigare om man tänker på risken att man vid ett lån där full utbetalning sker direkt, riskerar att betala ränta för pengar man inte använder.
 

Kreditkonto utan uc kontroll

Självklart finns det kreditkonton utan uc kontroll och fördelen med att låna utan uc är framför allt att din kreditvärdighet inte påverkas negativt så som om du ansökt om ett lån eller kreditkonto som använder sig av just UC. Du kan antingen använda ett kreditkonto precis på samma sätt som andra lån, dvs ta ut max lånebeloppet direkt eller så kan du oftast ta ut pengar i flera omgångar.

Det är inte alla kreditkonton som medger att ta ut pengarna i flera omgångar men ett av de bästa kreditkontona är EverydayPlus där du själv styr dina uttag på ett kontrollerat sätt och bara betalar ränta för de pengar du faktiskt använt. En annan fördel med EverydayPlus kontokredit är att du själv bestämmer i vilken takt du vill återbetala din kredit. EverydayPlus är som ett lån utan uc kontroll fast det ger dig större kontroll över din kredit än ett vanligt lån utan uc gör.

Ett annat alternativ är Ferratum flexkredit som också medger att man själv bestämmer vilka uttag som ska göras och när. I viss mån bestämmer du även hos Ferratum flexkredit hur mycket du ska återbetala varje månad. Det belopp du sökt och blivit beviljad som max kredit, disponerar du som du själv vill genom fria uttag.

Ett tredje alternativ till vanliga snabblån är Kreditkontot som egentligen är ett snabblån såsom andra eftersom man får ut hela sin maxlånesumma direkt. Skillnaden är dock att du själv styr hur mycket du vill återbetala från månad till månad. Det minsta du kan betala i amortering är 49 kr per månad och så tillkommer ränta förstås. Detta gör att Kreditkontot egentligen kan kallas för nån sorts hybrid.

Billigaste kontokrediten online hittar man hos Tryggkredit som lyder under S&A Svergie AB. Företaget har väldigt många olika produkter med olika varumärken och Tryggkredit är deras absolut största vapen i konkurrensen om de moderna lånekunderna som vet vilka krav man bör ställa på en bra kredit.
 

Snabblån och smslån med lång återbetalningstid

Snabblån och smslån med lång återbetalningstid efterfrågas främst av personer som själva vill kunna ta kontrollen över hur mycket de skall betala för lån varje månad. Det är ganska vanligt att man söker ett lån på lite längre tid än man egentligen tror att man kommer att kunna betala tillbaka det på. På så sätt blir den på förhand bestämda lånekostnaden per månad lägre eftersom amorteringstakten är lägre än vid snabb amortering. Sedan kan man alltid välja att göra extra inbetalningar eller betala in ett högre belopp än man måste när man själv önskar.
För den privatekonomiska situationen är det alltså säkrare att söka lån på lite längre tid än man tror att man egentligen klarar istället för tvärtom.
Många snabblån och smslån erbjuder återbetalningstider som är flera år lång.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar