Låna pengar snabbt (juli 2016)

Lån utan uc - en populär låneform

Lån utan uc Lån utan uc

Lån utan uc kontroll är det allra mest populära låneformen online. Det som definitivt är värt att tänka på är att det inte bara är lån utan uc kontroll som är möjligt att få, även om man har många förfrågningar hos uc sedan tidigare. Prisvärda alternativ till lån utan uc är exempelvis Cash2you och CashBuddy som båda är lån som använder uc kontroll men som ändå kan acceptera låntagare med dålig kreditvärdighet. Det absolut mest populära lånet utan uc är Frogtail som kan godkänna lån till personer med låg kreditvärdighet och till och med till personer med betalningsanmärkning. Hos Frogtail kan man ansöka om att låna 40000 kr utan uc och svar får man direkt på skärmen.
 

Snabblån och smslån

Snabblån och smslån kan vara ett bra sätt att tillfälligt dryga ut kassan under exempelvis semestertiden då man kanske vill unna sig det lilla extra för att betala tillbaka det lite senare när semestern är slut. Att snabblån och smslån är ett alternativ till att utnyttja ett kreditkort, känner många till men få känner till skillnaderna mellan snabblån, smslån, kreditkonton och kreditkort. Så nu ska vi försöka reda ut skillnaderna mellan de olika lånekategorierna.
Att alla snabblån och smslån skulle vara lån utan uc kontroll är helt felaktigt. Vissa snabblån, smslån och kreditkonton använder sig av uc kontroll medan andra lån inte använder uc som kreditkontroll. Dock använder alla seriösa långivare sig av någon form av kreditkontroll i syfte att bilda sig en uppfattning om huruvida låntagaren kommer att klara av att återbetala sitt nya lån. Att låna pengar utan uc kontroll kan dock ha många fördelar, framför allt handlar det om att inte belasta sin kreditvärdighet med uc kontroller, eftersom varje uc kontroll sparas i 12 månader från det att den gjordes. Det är också många som upplever att det är lättare att få lån utan uc kontroll eftersom många tidigare förfrågningar hos uc, inte kommer att påverka möjligheten till nya lån.
Ett snabblån eller smslån kan vara både med individuell ränta och med allmän ränta som gäller för alla låntagare. Lån med individuellt satt ränta är som regel billigast eftersom den som har bra kreditvärdighet kommer att få en riktigt bra ränta medan den som har låg kreditvärdighet kommer att få en ränta som ofta ändå motsvarar andra lån med samma allmänna ränta för alla.
 

Kreditkonto och kreditkort

Ett kreditkonto är som ett kreditkort fast utan det fysiska platskortet. Man betalar bara ränta för det belopp man faktiskt har utnyttjat och uttag sker genom att man överför pengar från sitt kreditkonto till sitt vanliga konto när man vill. Hur mycket man måste återbetala på olika kreditkonton varje månad, varierar mellan olika typer av kreditkonton.
Med kreditkort, är det vanligt att man får en kostnadsfri kredit under första månaden. Det betyder i praktiken att om man återbetalar hela sin faktura varje månad när den kommer så har man en räntefri kredit. Den som vill ha lång återbetalningstid tjänar ofta på att istället söka nån sorts privatlån utan säkerhet, snarare än att utnyttja sitt kreditkort som en mer långsiktig låneform.

För den som vill söka större lån på över 50 000 kr, finns det många lån i den kategori som många förknippar med lån för privatpersoner rent generellt, privatlån utan säkerhet. Även om i princip alla lån till privatpersoner faller inom denna kategori så är det många som ändå förknippar det med större lån. Smslån, snabblån och kreditkonton hör även de till kategorin privatlån utan säkerhet men de lånen har vi redan omnämnt. Den som vill ansöka om ett större lån utan säkerhet har många valmöjligheter även online. Alla lån på över 50 000 kr är lån där långivaren använder sig av uc kontroll, vilket kan vara bra att lägga på minnet.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar