Låna trots många förfrågningar hos UC (jun 2016)

Låna trots många förfrågningar hos UC Låna trots många förfrågningar hos UC
För den som behöver låna trots många förfrågningar hos UC, gäller det att hitta lån där man kan få låna pengar med många förfrågningar.
Har man många förfrågningar hos UC, kan det nämligen bli så att man automatiskt får nej på låneansökan hos vissa banker. Det är för att förfrågningar hos UC genererar en lägre kreditvärdighet om man har många förfrågningar under de senaste 12 månaderna.

Att låna pengar med många förfrågningar hos UC är inget problem om man söker lån utan uc kontroll men det finns även vissa vanliga banker som använder sig av UC som ändå godkänner lån trots många förfrågningar.
 

Stora lån trots många förfrågningar

När det kommer till stora lån trots många förfrågningar, kan Bank Norwegian vara ett bra alternativ. Många vittnar om att de får lån hos Bank Norwegian trots att de har många förfrågningar hos UC och flera lån sedan tidigare, i andra banker. Lånevillkoren hos Bank Norwegian är goda men du får inte ha några betalningsanmärkningar för att bli godkänd för lån. Inte heller skulder hos Kronofogdemyndigheten.
Läs mer och sök lån hos Bank Norwegian, du kan låna upp till 500 000 kr.

Hos Frogtail kan du låna utan uc kontroll och de lånar ut upp till 50 000 kr utan uc även till personer med många förfrågningar hos uc och till och med personer med betalningsanmärkning kan bli godkända för lån hos Frogtail.

Cash2you ger lån med uc kontroll men de är generösa i sin kreditbedömning så de flesta som inte ha skulder hos Kronofogdemyndigheten eller allt för nya betalningasnmärkningar, kan bli godkända för lån hos Cash2you. Hos Cash2you lånar du pengar snabbt och enkelt genom att identifiera dig med BankID om du vill.
 

Låna pengar utan uc kontroll

Många som inte vill dra på sig ännu fler förfrågningar hos uc, väljer istället att låna pengar utan uc kontroll, vilket inte påverkar den framtida kreditvärdigheten. Att låna pengar med låg eller dålig kreditvärdighet kan kännas besvärligt men det finns många lån att välja mellan när det handlar om lån som inte använder uc kontroll.
Du kan låna olika stora belopp utan uc kontroll och det går att ta flera lån hos olika långivare om man behöver låna mer än max lånebeloppet hos en långivare. Var dock noga med att räkna ut att du kan betala tillvaka dina lån så att du inte hamnar i en sämre ekonomisk situation än du tänkt dig.
Välj bland över 40 olika lån utan uc.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar