Låna trots många förfrågningar hos UC (maj 2016)

Låna trots många förfrågningar hos UC Låna trots många förfrågningar hos UC
Låna trots många förfrågningar hos UC är något som många allt för snabbt helt ger upp hoppet om. Faktum är att det går att låna pengar med många förfrågningar hos uc, bara man vet vilka långivare man ska vända sig till.
Här går du till listan på lån du kan få med många förfrågningar hos UC.

Det finns många banker och långivare som godkänner lån till personer som har många förfrågningar hos uc och det finns till och med lån som även kan ges till den som behöver låna pengar med betalningsanmärkning. Vissa av lånen använder uc kontroll men det är inte antalet uc kontroller som är avgörande, vilket hos många andra banker kan generera ett "nej" helt automatiskt, utan vidare prövning av din betalningsförmåga.
För den som vill undvika uc kontroller helt så är lån utan uc ett alternativ, men det är inte säkert att de lån som erbjuds utan uc kontroll är de mest förmånliga för alla personer och därför bör man först överväga vilka olika alternativ det finns.
 

Smslån trots många förfrågningar hos UC

Smslån är relativt lätt att få även med många förfrågningar hos uc. I första hand kan man med fördel välja lån utan uc kontroll men det finns även exempel på så kallade smslån eller snabblån som använder sig av uc kontroll men ändå kan godkänna lån till personer som har många förfrågningar hos uc eller till och med till personer med betalningsanmärkning. Två sådana långivare är Cash2you och CashBuddy.
För övriga lån utan uc finns det många att välja mellan och de flesta som inte har skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten bör kunna hitta ett lämpligt alternativ.
 

Bra större lån trots många förfrågningar

Bank Norwegian kan bevilja lån på belopp upp till 600 000 kr även om du har det som troligen kan räknas som aningen lite många förfrågningar hos uc. Bank Norwegian gör en bedömning av din betalningsförmåga och avgör utifrån den som du godkänns för lån eller inte. Många som försökt låna pengar hos andra banker, blir överraskade av att bli godkända för lån hos Bank Norwegian.

Om man vill kan man också pröva att söka lån genom en låneförmedlare, vilket innebär att man får ytterligare en uc men att många olika banker kommer att få din ansökan. Har man låg eller dålig kreditvärdighet ska man helst välja en låneförmedlare som kan förmedla lån även till personer som har betalningsanmärkning, detta även om man faktiskt inte har någon betalningsanmärkning. Att de förmedlar lån även till personer med betalningsanmärkning tyder nämligen på att de samarbetar med långivare som ser ännu mer generöst på din kreditvärdighet.
 

Lån utan uc

Lån utan uc Lån utan uc

Lån utan uc är förstås det allra säkraste alternativet om man inte vill ha ännu fler förfrågningar hos uc.
Att låna pengar utan uc kontroll är enkelt men betyder inte att låneföretaget inte gör någon kreditprövning alls, däremot görs den på annat sätt än just genom en kreditupplysning genom företaget UC.

Du kan välja att låna pengar utan uc ända upp till att låna 50000 kr utan uc kontroll. Välj bland många olika bra lån utan uc och ta ett lån som passar dina förutsättningar bäst vad det gäller max lånebelopp, återbetalningstid och krav i övrigt.

Den som är i stort behov av att låna pengar trots många förfrågningar hos uc det senaste året, har ofta goda förutsättningar att få lån genom att söka ett av alla olika lånealternativ utan uc kontroll.
 

Undvik många förfrågningar hos UC

Många som vill låna pengar prövar först att söka lån helt urskiljningslöst och då kan det bli så att man får ännu fler förfrågningar registrerade hos UC. Om du vill komma ur en ond cirkel där du redan har många förfrågningar hos UC är det bra om du tar en paus från att ansöka om sådant som leder till ännu fler förfrågningar. En förfrågan hos UC ligger kvar i 12 månader från det att den gjordes och sedan försvinner de så att säga "bakifrån" allt eftersom tiden går.
Lösningen för att komma ur en situation med många tidigare förfrågningar är med andra ord att låta tiden gå och inte dra på sig ännu fler frågor som registreras hos företaget Upplysningscentralen.
 

Undvik risker för överskuldsättning

Om du har för mycket skulder och det är det främsta eller kanske det enda skälet till varför du söker lån utan UC kontroll, kan det vara ett tecken på att du är på väg att tappa greppet om din privatekonomiska situation.
Egentligen är det just sådana sitser som lån som använder UC som kreditupplysningsmetod, vill skydda sina eventuella framtida lånekunder från.
Det här kallas också för ansvarsfull utlåning men därmed inte sagt att lån som inte använder UC är ansvarslösa på något sätt. Lån utan UC kontroll använder andra metoder för att bedöma sina kunders återbetalningsförmåga och då inhämtas en kreditupplysning från något annat företag inom den branschen. Finansinspektionen är de som utfärdar allmänna råd och utövar tillsyn och konsumentlagen reglerar en hel del vad det gäller vad som är tillåtet eller inte för de långivare som erbjuder lån.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar