Smslån utan uc kontroll (maj 2016)

Smslån utan uc kontroll Smslån utan uc kontroll
Smslån utan uc kontroll passar den som av olika skäl har ett tillfälligt betalningsproblem så till vida att pengarna kanske inte räckte till vid ett enskilt tillfälle. Att ta ett tillfälligt lån för att lösa en situation som kanske uppstått pga oväntade utgifter eller minskad inkomst någon enstaka månad är en bra lösning för många.

Det finns många smslån utan uc kontroll och det finns även smslån och snabblån med lång återbetalningtid. Du kan låna upp till 50 000 kr genom smslån/snabblån hos Frogtail. Hos Frogtail används inte uc kontroll och även den som har betalningsanmärkning kan utifrån en individuell bedömning bli godkänd för smslån med lång återbetalningstid.

För den som vill ha en återbetalningstid som är längre än 3 år finns gott om lån men i många fall är det privatlån utan säkerhet som faktiskt använder sig av uc kontroll. Den som har lite sämre kreditvärdighet eller rent av dålig eller låg kreditvärdighet kanske tvekar och är osäkra på om de kommer att bli godkända för lån. Den som har många förfrågningar kan ofta bli godkänd för lån hos exempelvis Cash2you eller CashBuddy.

För skuldfinansiering finns ett antal låneprodukter som är bättre lämpade för ändamålet än vad just smslån är. Den främsta anledningen tycks vara att den som behöver låna mer än 50000 kr kommer inte att kunna göra det utan uc kontroll. Har man god eller medelgod ekonomi men ett rimligt antal uc förfrågningar så är ICA Banken ett mycket bra alternativ för större lån avsedda för skuldfinansiering. För den som har lite lägre eller dålig kreditvärdighet finns ett antal lån utan uc kontroll (upp till 50000 kr) eller även andra privatlån för den som har lite lägre kreditvärdighet. BankNorwegian är en lånelösning som passar den som har ett antal förfrågningar hos uc, är skuldsatt sedan tidigare men i övrigt har ordnad ekonomi och en fast inkomst som inte är allt för låg i förhållande till önskat lånebelopp.

Tänk på att det finns många olika snabblån som kanske inte kallar sig själva för just "SMS-lån" men som är i samma kategori, nämligen snabblån utan uc kontroll. De allra bästa lånen utan UC kontroll finns bland Topp 10 lån utan UC.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar