Låna 50000 kr utan uc kontroll (mars 2016)

Låna 50000 kr utan uc kontroll Låna 50000 kr utan uc kontroll
Att låna 50000 kr utan uc kontroll hos en och samma långivare är sedan en tid tillbaka inte längre möjligt. Det är förstås högst sannolikt att nya lån kommer, där möjligheten åter igen finns men just nu kan man inte ens låna 50000 utan uc hos Frogtail, som långt in på 2016, faktiskt medgav det.
Numera finns det lån som är lätta att få även om man har många förfrågningar eller andra prickar i kreditregistret men det är på max upp till 30000 utan uc om det är vad man är ute efter. En del av S&A Sveriges låneprodukter tillåter lån utan uc på 40000 kr men då måste man var kund hos dem sedan tidigare. Likandant gäller det om man vill låna 40000 utan UC hos Onea.
 

Vad gör man om man behöver låna 50000

Om man behöver ett lån på just 50000 kronor så är det bara att tänka om när det gäller att få det utan UC kontroll och hos en och samma långivare. Är man beredd att söka lån hos flera kreditföretag samtidigt är det inga problem men då är det viktiga uppdraget att se till att hålla kostnaderna för de båda lånen nere på så låga nivåer som möjligt.

Om inte allt nödvändigtvis måste kretsa kring UC's förekomst eller inte, finns det många bra lån som man kan söka även om man har låg kreditscoring eller taskig kreditvärdighet.
Ett av de lån som det verkar vara lätt att bli godkänd för är GoodCash som kan ge lån trots anmärkning och lite sämre kredithistorik än vad som kan anses som "normal".

Om man absolut måste ha ett lån som inte använder UC som upplysningsgivare, kan man som sagt leta efter många lån i de större klasserna men som ändå inte använder UC. I de här fallen är det väsentligt att du först sätter dig ner och räknar på vad lånet egentligen får kosta dig per månad. Det är nämligen nästan lite för lätt att bli godkänd för många lån och du vill ju undvika att låna mer än du egentligen behöver. Det är dyrare än vad många tror att söka och få många lån samtidigt och kanske är det till och med ett av de huvudsakliga skälen till att man söker efter nya lån.

Det viktigaste om man har låg scoring är att försöka göra något åt sin ekonomi på lite längre sikt så att man inte blir fast i skuldfällan som så många pratar om. Det märkliga med det är att det är få som orkar göra något åt det hela innan det praktiskt taget redan är för sent.

Den som söker efter lån på 50000 kr i syfte att samla gamla lån och krediter kan gärna läsa mer om hur man planerar och genomför sin egen skuldsaneringsstrategi.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar