Så här söker du snabblån utan uc kontroll (mars 2016)

Snabblån utan uc kontroll Snabblån utan uc kontroll
Många undrar hur man ska göra för att ansöka om ett lån utan uc kontroll. Svaret är ganska enkelt - det gäller bara att hitta ett lämpligt lån som inte använder sig av uc kontroll och sedan göra sin ansökan.

Fördelen är att ett lån utan uc inte påverkar framtida kredigvärdighet och ofta har lån utan uc generellt sett något högre acceptansnivå vad det gäller kreditvärdighet i största allmänhet.
De flesta lån som är utan uc kontroll anger det klart och tydligt på sin hemsida men många sidor kan också vara svåra att orientera sig på innan man kommer till informationen om huruvida långivaren använder sig av uc eller inte. I de flesta fall finns den informationen i FAQ, vilket betyder "frekvent ställda frågor" på Svenska. Det är alltså frågor som många ställer till långivaren. Och till de mest ställda frågorna hör ofta huruvida långivaren använder sig av uc kontroll eller någon annan kreditupplysning.

Ja du läste rätt för alla seriösa långivare använder sig nämligen av en kreditupplysning även om det inte är hos UC så den som tror att man kan låna pengar utan kreditupplysning har fel. Det hör till ansvarsfullhet att långivaren gör en kreditbedömning men därmed inte sagt att det är omöjligt att få lån trots dålig kreditvärdighet eller till och med trots betalningsanmärkningar.

Populära och billiga snabblån utan uc kontroll finns alltså i mängder när man söker online och det gäller att välja lån utan uc som i övrigt också passar utifrån de villkor som ges. Långivarens grundkrav för ansökan, dina egna önskemål om max lånebelopp och återbetalningstid är viktiga faktorer och självklart spelar den totala kostnaden för lånet också roll, även om de allra flesta faktiskt bryr sig mer om vad lånet kommer att kosta månatligen.

Själva ansökan gör du enkelt online från dator eller mobil enhet och du får svar direkt på skärmen huruvida ditt lån blivit godkänt eller inte.

Ansök om snabblån utan uc kontroll här.
 

Hur fungerar lån utan UC

I dagsläget finns det ett flertal verksamma kreditupplysningsföretag som ett alternativ till Upplysningscentralen AB (UC).
Det är företag som även de, ger ut kreditinformation om både privatpersoner och företag. Bland dessa är Bisnode Kredit och Creditsafe de största näst efter UC. Allt fler långivare går över till de alternativa upplysningsföretagen av flera skäl. Bland annat är det upplysningsföretagens prissättning.

När kreditinformationen inhämtas från Bisnode eller Creditsafe istället för UC, är information kring hur många UC förfrågningar man har sedan tidigare helt irrelevant i sammanhanget då de inte ens syns. Kreditföretagens lånevilja kan också ha ett finger med i spelet i förklaringen till varför många långivare lämnar UC.
Det som fortfarande syns i en kreditupplysning är ett antal uppgifter om dig som person men det är långt ifrån lika detaljerad information som en UC ger.
Här kan du läsa mer om vad som syns i en kreditupplysning oavsett från vilket bolag den är inhämtad.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar