Bäst skuldfinansiering utan säkerhet för privatpersoner (feb 2016)

Skuldfinansiering utan säkerhet för privatpersoner Skuldfinansiering utan säkerhet för privatpersoner
Behöver du ett lån för att betala av gamla lån och krediter som du har sedan tidigare?
När vi pratar om skuldfinansiering menar vi att låna pengar för att betala tillbaka andra lån eller krediter. I folkmun kan den här sortens lån även kallas för skuldfinansieringslån eller skuldsaneringslån. Här kan du söka de bästa lånen för privat skuldfinansiering.

Så vad är är vitsen med att finansiera lån med ett nytt lån? Jo, man kan säga att man genom att söka ett nytt lån samlar du ihop gamla lån och krediter på ett och samma ställe. Det blir i praktiken som att omförhandla till bättre ränta och förhoppningsvis bättre villkor i övrigt också. De flesta håller nog ganska tveklöst med om att många avbetalningar och gamla krediter inte är så förmånliga som man tyckte vid en första anblick och för att ta sig ur gamla kreditavtal och gamla smslån och annat kan ett större lån vara lösningen på problemen.
Även om det inte handlar om osedvanligt dyra lån så kanske dina förutsättningar har förändrats och du vill ha lånen på längre löptid än du tidigare klarade av.
Dyra avbetalningsköp i butiker kan också leda till en skuldfälla, även om det inledningsvis låter så bra med räntefria köp i butiker.

Därmed inte sagt att man kan omförhandla tidigare lån och krediter genom ett skuldfinansieringslån utan att för den delen vara i någon sorts kris. Det är sunt att omförhandla sina lån lite då och då, i syftet att vara helt på det säkra med att det är det billigaste lånet man verkligen har. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto billigare och mer förmånliga lånevillkor kommer du att erbjudas. Låt bankerna slåss om att ha dig som sin lånekund!

Man kan söka lån utan säkerhet på upp till 600 000 kr och även om de allra bästa lånen för skuldfinansiering, ofta är på lägre max lånebelopp så beror allt på vilka villkor du har på de lån och krediter du redan har. Det vill säga de lån och krediter du vill få bort och aldrig se mer, genom att söka ett nytt lån för skuldfinansiering.

När det handlar om större lån finns ett antal banker och långivare som kommer att vara de allra bästa för ändamålet och i de flesta fall tillämpar de individuellt satt ränta, vilket i korthet innebär att ju bättre ekonomi och kreditvärdighet du har, desto mer förmånligt lån kommer du att erbjudas. Bland de allra bästa privatlånen utan säkerhet finner du bland annat ICA Banken och Bank Norwegian.

ICA Banken är förmånligt för att de har bra ränta och villkor i övrigt, vilket även gäller Bank Norwegian, med det tillägget att de har extra högt max lånebelopp OCH beviljar lån även till personer som kanske fått nej från sin vanliga bank med anledning av många förfrågningar hos uc eller stora skulder sedan tidigare. ICA Banken däremot, är lite mer restriktiva när det gäller tidigare skuldsättning i förhållande till lön men det kan ändå vara värt att söka lån hos dem eftersom det är en toppenbank att ha att göra med i övrigt.
Självklart finns det aldrig några som helst garantier för att bli godkänd för lån med det är värt ett försök om man vill låna pengar till skuldfinansiering utan säkerhet.

För den som vill sanera sin ekonomi gällande mindre smslån och dyra avbetalningsköp, kan ett mindre lån utan UC kontroll vara ett alternativ att överväga. Det som många kanske missat eller inte hade en aning om är att det går att ta ganska stora lån utan UC kontroll också.
 

Hållbarhet och sund privatekonomi

När man tänker sig att man ska sanera sin ekonomi är det ofta med en dröm om en omstart eller nystart i sikte. För de allra flesta som bara har hamnat lite snett i sin ekonomiplanering, räcker ett skuldsaneringslån för att "komma på grön kvist" igen. Ibland kan man behöva ta till fler åtgärder än så och då handlar det framför allt om en långsiktig planering för att få en hållbar och sund privat situation.

Att ha dålig ekonomi är inte allt och det sägs att man inte blir lyckligare av att ha pengar men den som hävdar att det uttrycker stämmer, kanske aldrig har känt pressen och stressen som det innebär att ha dålig ekonomi under lång tid. Det är oerhört stressande rent mentalt att ha så dåligt med pengar att man knappt vet hur man ska klara sig från månad till månad och den som säger att en sådan situation är oviktig att lösa, kanske aldrig själv varit i den situationen.

Vill du göra slag i saken och ta tag i din hushållsekonomi här och nu, kan du hitta användbara tips på hur man kan få bättre ekonomi på lång sikt.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar