Låna pengar med många förfrågningar hos UC (feb 2016)

Låna pengar med många förfrågningar Låna pengar med många förfrågningar
Låna pengar med många förfrågningar hos uc kan verka som en omöjlighet om man enbart vänder sig till banker som i princip ger automatiskt avslag på låneansökan av den anledningen att man har många förfrågningar hos UC. Att ha många förfrågningar hos UC drar nämligen ner kreditvärdigheten i sig och därför kan det hända att man får nej på sin ansökan just på grund av detta. Särskilt aktuellt är nog detta problem om man har medelgod eller lite sämre kreditvärdighet i övrigt.

Många tror att om man får nej på ansökan på grund av många förfrågningar hos uc, är man hänvisad till dåliga och dyra lån men så behöver inte vara fallet.
Låt oss börja med att förklara att en förfrågan hos UC ligger kvar i 12 månader. Det betyder att för att "sanera" sina förfrågningar, är det 12 månader kvar tills den senaste förfrågningen försvinner. Det går alltså att planera för att ta ett lån nu och sedan söka om och få ännu fler valmöjligheter senare, när de många förfrågningarna hos uc försvunnit bakåt i tiden.

Det finns lån som är mer generösa än att de ger automatisk avslag med anledning av många förfrågningar men det finns också lån utan uc kontroll som inte alls lägger någon vikt vid tidigare förfrågningar hos UC. När man söker den kan man ha ett obegränsat antal upplysningar i sin kredithistorik, utan att det påverkar utfallet av ansökan.

Det finns många olika lån utan uc men söker man efter större lån för exempelvis skuldfinansiering, finns andra saker att ta hänsyn till och många förfrågningar behöver inte vara ett hinder för skuldfinansiering även om man kanske skulle kunna tro det.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar