Samla lån trots många förfrågningar (feb 2016)

Låna pengar utan säkerhet Låna pengar utan säkerhet
Att samla lån trots många förfrågningar hos UC kan upplevas som en omöjlighet då många banker ger automatiskt avslag med anledning av att den lånsökande har många förfrågningar hos uc sedan tidigare.

Vad gör man då om man vill förbättra sin ekonomi genom att samla lån men blir nekad lån pga många förfrågningar hos UC? Det kan finnas olika lösningar beroende på just din privatekonomiska situation men en lösning är förstås att söka lån som inte använder uc kontroll och på så sätt kanske bli godkänd för ett lån. Bland lämpliga lån med hög tolerans för tidigare trasslig ekonomisk situation finns långivare som är beredda att låna ut pengar till personer med låg eller dålig kreditvärdighet och på så sätt kan även den som har hög skuldbörda eller till och med betalningsanmärkningar, ansöka om lån för att få bättre ordning på sin ekonomi. Hos exempelvis BIGBANK kan du ansöka om att låna 50000 kr med betalningsanmärkning. Det kan vara lämpligt för den som känner att man måste låna pengar för att lösa andra lån och krediter och på så sätt komma på fötter igen med sin ekonomiska situation.
 

Samla lån utan uc kontroll

När det handlar om att samla lån utan uc kontroll, är det inte belopp på flera 100-tusen vi talar om utan snarare i syfte att samla små lån och krediter för att på så sätt få ordning på privatekonomin igen. Det finns riktigt bra lån utan uc kontroll och med individuell ränta kan du räkna med att billigare än så blir det inte eftersom individuell ränta sätts utifrån din personliga kreditvärdighet. Ett bra sådant lån med individuell ränta och utan uc kontroll är Frogtail som är väldigt populärt som lån utan uc kontroll och även med lån för den som har betalningsanmärkning. Hos Frogtail kan man ansöka om att låna 25000 kr utan uc kontroll.

Förutom Frogtail finns en mängd olika lån utan uc kontroll att välja mellan och vårt tips är att välja det lån som passar de egna förutsättningarna bäst, främst vad det gäller lånebelopp och önskad återbetalningstid. För den som har låg eller dålig kreditvärdighet, kanske valmöjligheterna snävas åt lite och kanske har man inte lika många lån att välja mellan. Det man kan tänka på är att många förfrågningar hos uc eller betalningsanmärkning inte nödvändigtvis måste innebära avslag på låneansökan även om man söker ett lån som använder uc kontroll. Det finns långivare som ser till den presumtiva låntagarens aktuella situation snarare än vad som hänt bakåt i tiden. Ett riktigt bra alternativ för den som vill hålla månadskostnaden nere är att söka lån hos Cash2you eftersom de kan godkänna lån med lång återbetalningstid, vilket gör att det blir en mindre summa att betala varje månad.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar