Lån trots skuld hos Kronofogdemyndigheten (feb 2016)

Många privatpersoner sitter i ett läge med skuld hos Kronofogdemyndigheten men ändå i behov av extra tillskott i kassa i form av ett lån.

Att få lån trots skuldsaldo hos
Kronofogdemyndigheten är  i princip bara möjligt om man ägen en bostad som man kan ställa som säkerhet för lånet. Inte ens en medsökande brukar hjälpa om den som står som huvudlåntagare har skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.
Äger man en bostad att sätta som säkerhet för lånet kan man exempelvis söka omstartslån för att på så sätt få ordning på ekonomin.
För att få budget och skuldrådgivning kan man vända sig till sin hemkommun.
 

Låna trots betalningsanmärkning

Att låna pengar trots betalningsanmärkning är desto enklare och när man har betalat av sitt skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten kan ett lån där långivaren godkänner lån även till personer med betalningsanmärkning vara ett alternativ. Lån till personer med betalningsanmärkning finns både med uc  kontroll och utan uc kontroll. I allmänhet tenderar lån utan uc kontroll att vara något dyrare än lån med uc kontroll men huruvida du blir godkänd för de billigare lånealternativen beror på din ekonomiska situation i sin helhet. Det finns både snabblån, smslån och låneförmedlare som förmedlar lån trots betalningsanmärkning.
 

Låna pengar utan uc kontroll

Låna utan uc kontroll Låna utan uc kontroll

Låna pengar utan uc kontroll är enkelt och smidigt för den som inte vill försämra sin kreditvärdighet genom att dra på sig förfrågningar hos UC. Lån utan uc kontroll finns både med fasta räntor som gäller för alla och med individuellt satt räntor som sätts utifrån de individuella förutsättningarna. Desto bättre kreditvärdighet, desto billigare lån kan man räkna med att bli erbjuden.
 

Lån utan uc med många förfrågningar

För den som redan har många förfrågningar hos uc kan ett lån utan uc ändå vara möjligt. Genom att söka lån utan uc kommer inte antalet förfrågningar hos uc att spela roll i sammanhanget utan bedömningen görs utifrån andra parametrar i första hand.
Det finns många lån att välja mellan om man vill söka lån utan uc med många förfrågningar.
Du kan alltså ha hur många tidigare förfrågningar som helst och det kommer inte att påverka kreditbedömningen om lånet du söker är ett lån utanför UC's register.

Om man har ett mindre betalningsföreläggande hos Kronofogdemyndigheten kan man eventuellt bli godkänd för lån ändå. Det man kan göra då är att pröva att söka många lån som inte använder UC och lämpligtvis kan man börja med att söka hos Loanstep.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar