Låna snabbt och säkert med BankID (jan 2016)

Låna pengar snabbt med BankID Låna pengar snabbt med BankID
Att låna snabbt online med BankID som identifieringsmetod blir allt mer vanligt. BankID innebär säker identifiering genom BankID som sparas ner på dator eller på mobil enhet. Fler och fler användningsområden för BankID kommer att lanseras i Sverige och redan idag är det många myndigheter och företag som använder sig av BankID för snabb och säker identifiering när man inte möts i verkliga livet och kan visa sitt ID-kort.
I praktiken innebär BankID med andra ord att du kan identifiera dig säkert online och även signera avtal och annat genom ditt BankID i vissa förekommande fall.
 

Identifiering online när man lånar pengar

När man lånar pengar online och tecknar avtal om lån, förekommer lite olika slags krav på identifiering. Det lättaste för alla parter är förstås om identifiering sker med hjälp av BankID men det förekommer även andra metoder såsom att du ska ha ett mobilnummer registrerat i ditt namn och identifiering sker genom att en kod skickas till din mobil för att därefter logga in på långivarens sida och så vidare.

Gemensamt för snabblån online är vanligtvis att du inte behöver skriva på några papper som skickas på vanliga posten utan att du godkänner och signerar lånehandlingarna på annat sätt. Detta snabbar givetvis upp låneprocessen och därmed också tiden från godkänt lån till att du har dina lånade pengar på ditt privata bankkonto.

Oavsett vilket lån du väljer så går lån online snabbare än om du skulle besöka en bank för att först boka tid för samtal och sedan göra själva låneansökan.

Välj ett snabblån utan uc kontroll om du vill vara säker på snabbast möjliga hantering eller välj en bank som tillhandahåller lånelösningar genom helt elektronisk hantering.
 

Etiketter: låna med bankid

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar