Akut lån utan uc (jan 2016)

Lån utan uc Lån utan uc
I januari är många i behov av akut lån och då är lån utan uc kontroll ett bra alternativ för att lösa en tillfällig ekonomisk svacka. Fördelen med lån utan uc är att det inte blir någon kreditupplysning registrerad hos just UC som är den vanligaste kreditupplysningsformen i största allmänhet, särskilt när det gäller större privatlån. Många förfrågningar hos UC kan skada din kreditvärdighet och är detta bara ett tillfälligt behov av att låna pengar snabbt så är det ett bra alternativ att låna pengar utan uc kontroll.
 

Bäst snabblån utan uc kontroll

Vilket som är bäst lån utan uc kontroll avgörs av dina individuella förutsättningar. De individuella förutsättningar som är mest avgörande när det handlar om att låna pengar är:

  • Din ålder (ålderskrav varierar)
  • Inkomst (inkomstkrav varierar)
  • Utgifter (förväntade fasta utgifter såsom andra lån, boendekostnad m.m.)
  • Skuldbelastning (tidigare lån och krediter syns på vilka räntor du betalat tidigare)
  • Kreditvärdighet (en sammanvägning av inkomster, skulder, underskott av kapital, antal förfrågningar hos uc, betalningsanmärkningars förekomst m.m.)


De lån som inte anger en specifik nivå för inkomstkrav, kommer att göra en bedömning från person till person och det är helheten som avgör om du kommer att få lån eller inte. Samma sak gäller om du har låg eller dålig kreditvärdighet i största allmänhet.

De krav som inte kan göras någon individuell bedömning utifrån från långivarens eller bankens sida är ålderskravet och huruvida de kan godkänna lån till personer med betalningsanmärkning eller inte. Det är vanligtvis inte heller någon idé att söka lån om man har skuld hos Kronofogdemyndigheten eftersom det kräver att man söker ett särskilt sorts lån där man sätter sin bostad som säkerhet för lånet.

En viktig faktor för dig personligen är förstås hur stor summa du vill låna och återbetalningstiden för lånet. Många vill ha så lång återbetalningstid som möjligt för att på så sätt sänka beloppet som ska betalas varje månad, vilket är klokt. Det är alltid bättre att räkna med en längre återbetalningstid än man tror att man kan klara av och sedan göra extra amorteringar om privatekonomin tillåter än tvärtom.
 

Olika typer av snabblån utan uc kontroll

Inom kategorin snabblån utan uc kontroll finns både lån som kategoriserar sig som snabba lån med direktutbetalning och lån som både kategoriserar sig inom snabblån och smslån. Skillnaden mellan snabblån och smslån är helt obefintlig eftersom det numera föråldrade begreppet smslån från början handlade om att man kunde söka lån genom att skicka ett sms till långivaren. Förvisso finns det fortfarande långivare som erbjuder denna service men eftersom nästan alla numera har en smartphone som man kan surfa på internet med, är funktionen men ansökan genom sms förlegad och faktum är att det går snabbare med ansökan online.
Allra snabbast går det i många fall om du har ett BankID på fil eller på din mobila enhet eftersom många långivare tillåter eller rentav kräver att hela ansöknings- och signeringsprocessen fullgörs genom att du identifierar dig med just BankID. Att skaffa BankID är en god idé oavsett om du ska använda ditt BankID till att söka lån eller inte eftersom BankID blir allt vanligare som identifieringsmetod numera i olika sammanhang ute i samhället i stort.
 

När kommer pengarna på mitt konto?

Utbetalning sker i regel direkt efter godkänt och signerat låneavtal. Har du signerat avtalet elektroniskt så finns det långivare som betalar ut pengarna direkt medan andra kan dröja till nästkommande bankdag. De flesta lån kan garantera pengarna samma dag som din ansökan godkänts under förutsättning att du gjort ansökan och fått den godkänd på skärmen före kl 13.00 på vardagar. Det finns också lån som gör utbetalningar även på kvällar och helger och beroende på vilken bank du vill ha pengarna insatta på så kan ditt lån finnas på kontot redan inom någon timme i många fall.

Välj bäst snabblån och smslån utan uc kontroll och lös ditt behov av akut lån snabbt och enkelt.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar