Smslån med lång återbetalningstid (dec 2015)

smslån med lång återbetalningstid smslån med lång återbetalningstid
Smslån med lång återbetalningstid kan ibland vara att föredra framför de riktigt kortfristiga smslånen och snabblånen. Smslån och snabblån med lång återbetalningstid finns det faktiskt ganska gott om och det finns smslån och snabblån med så lång återbetalningstid som upp till 5 år.

Man kan förstås också fundera över vad som numera är beteckningen på ett smslån eller snabblån eftersom begreppen allt mer smält samman. De flesta som pratar om snabblån nu för tiden, menar lån som går snabbt att söka och som har direktutbetalning så snart lånet blivit beviljat att långivaren. Om man väljer att se det på det sättet så finns det nästan obegränsade valmöjligheter för de allra flesta som har en hyggligt god kreditscoring.

Det är  många som tror att ett smslån alltid är lån utan uc kontroll, vilket inte heller är fallet. Men även om smslånet eller snabblånet innebär en uc kontroll behöver det inte autmatiskt innebära att man inte blir godkänd för lån bara för att man har många förfrågningar, betalningsanmärkning eller annat som gör att man har låg kreditvärdighet. Däremot går det i allmänhet inte att låna pengar utan säkerhet om man har skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Ävern förelägganden hos Kronofogden kan ställa till problem men det finns lån som kan godta även dig!

Årslån utan uc kontroll är alltså en efterfrågad lånekategori och det kanske också är därför som de mest populära smslånen är just smslån och snabblån med lång återbetalningstid. Bland de allra mest populära årslånen utan uc kontroll och med lång återbetalningstid återfinns Frogtail snabblån utan uc kontroll och Onea snabblån utan uc kontroll. Det finns dock en mängd olika snabblån och smslån utan uc kontroll och med lång återbetalningstid.

För den som egentligen är ute efter ett lån med lång återbetalningstid i första hand snarare än att det nödvändigtvis måste vara ett smslån, finns andra privatlån utan säkerhet som hanterar din ansökan precis lika snabbt som ett smslån gör. Skillnaden i tid från ansökan till utbetalning är ofta marginell och möjligheten till bättre ränta ökar ju högre kreditvärdighet du har. Ett mer traditionellt större privatlån utan säkerhet och som är mycket populärt även för den som har lite lägre kreditvärdighet är LEASY men den som har betalningsanmärkningar göre sig icke besvär med ansökan om lån hos LEASY. Har man betalningsanmärkningar kan man istället söka ett smslån som godkänner även personer med betalningsanmärkning om man i övrigt sköter sin ekonomi.

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar