Lån utan uc trots många förfrågningar

Lån trots många uc förfrågningar Lån trots många uc förfrågningar
Lån utan uc kontroll kan vara ett bra alternativ om man redan har många förfrågningar hos just UC (Upplysningscentralen).
Många gånger använder banker ett automatiskt svar om att lån nekas om man har dragit på sig för många förfrågningar hos uc.

En förfrågan hos UC ligger kvar i 12 månader så den som begär en kreditupplysning kan se hur många och vilka som gjort uc kontroller på en privatperson så långt tillbaka i tiden som 12 månader. Många förfrågningar påverkar och sänker kreditvärdigheten och då kan det vara bättre att söka lån som inte använder sig av uc kontroll.

Utbudet på lån utan uc trots många förfrågningar är relativt stort och för närvarande finns närmare 40 olika lån utan uc. Det finns också ett antal lån utan uc som kan godkänna personer med betalningsanmärkning som låntagare. En sådan långivare är Frogtail lån utan uc kontroll som dessutom kan godkänna lån för personer med betalningsanmärkning. Frogtail är ett billigt lån utan uc kontroll eftersom de använder sig av individuellt satt ränta. Individuellt satt ränta innebär att ju högre kreditvärdighet man har desto bättre ränta erbjuds man.

Ett annat mycket populärt lån utan uc kontroll är Monetti som beviljar lån till många och även personer med många förfrågningar hos uc kan bli godkända för lån hos Monetti.

För den som söker låg månadskostnad och lång återbetalningstid kan det vara värt att ändå pröva ett lån som använder sig av uc kontroll men som är generösa i sin kreditbedömning och kan ge lån även till personer med betalningsanmärkning. Även om Cash2you använder uc kontroll så behöver inte många förfrågningar hos uc vara ett hinder för att få lån.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar