Sök årslån utan uc kontroll (dec 2015)

Årslån - lång återbetalningstid Årslån - lång återbetalningstid
Årslån utan uc kontroll är populärt eftersom det handlar om lån som inte använder sig av uc kontroll men ändå har lång återbetalningstid. I flera fall kan man lika gärna välja det som kallas för kreditkonton vilket liknar ett lån men med den skillnaden att du bara betalar ränta för det belopp som du faktiskt har utnyttjat.

Det finns förstås årslån även med uc kontroll och för den som kan tänka sig det öppnas oerhört mycket fler möjligheter till att välja långivare. För den som vill ha lång återbetalningstid, årslån utan uc kontroll men ändå hos en trygg och seriös långivare, finns ett antal alternativ. Det finns till och med möjlighet att söka årslån utan uc kontroll även om man har en eller flera gamla betalningsanmärkningar.

För den som vill välja och jämföra lån utan uc kontroll oavsett återbetalningstid, finns över 40 olika lån att jämföra. Ju kortare tid du lånar pengarna på, desto lägre sammanlagd räntekostnad får du givetvis.

Bland de mest populära årslånen utan uc kontroll återfinns Frogtail, Onea och Monetti vilka är lån som tenderar att toppa listorna på mest populära lån månad efter månad.

För den som har lite sämre kreditvärdighet med anledning av många förfrågningar hos uc eller betalningsanmärkningar finns även Cash2you och CashBuddy som är oerhört populära eftersom de är årslån med extra lång återbetalningstid. Visserligen använder de sig av uc kontroll men de är generösa i sin bedömning av kreditvärdighet och många som inte trodde att de kunde få lån, blir godkända. Cash2you och CashBuddy tillhör samma koncern men en låntagare kan ha lån hos båda och det gör att man kan låna upp till 50000 kr med en återbetalningstid på 5 år och betala ca 1500 kr per månad för båda lånen tillsammans.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar