Lån utan ränta till julen 2015

Lån utan ränta till jul Lån utan ränta till jul
Vill man inte stå med avbetalningsplaner upp över öronen när julen passerat är det bättre att ansöka om ett lån att betala sina inköp med. Många butiker erbjuder "gratis avbetalning" vid vissa inköp men det kan bli en dyr affär i slutänden eftersom man ofta tar ut uppläggningsavgifter och fakturaavgifter så gratis blir det sällan.

Däremot finns det faktiskt snabblån utan uc kontroll med det som man på ett icke korrekt sätt kan kalla för "gratis lån" utan ränta och avgifter om man är beredd att återbetala lånet inom de kommande 30 dagarna från det att man tog lånet.  Gratis lån är inte tillåtet att kalla dessa lån för och därför håller vi oss hädanefter till att kalla de här lånen för kostnadsfria lån eller räntefria lån helt enkelt.

Eftersom många faktiskt väntar på att lönen i december skall lösa saken så passar den här typen av lån väldigt bra eftersom det handlar om ett kortfristigt lån men utan krångel och helt kostnadsfritt utan ränta.
Ett villkor för flera av de lån som erbjuder lån utan ränta är dock att du inte är kund hos dem sedan tidigare. Det enda tillgängliga undantaget för tillfället är Loanstep som ger lån utan ränta flera gånger.
Oavsett vilket lån du väljer för ett kortsiktigt behov av att låna pengar, är lån utan uc det bästa alternativet eftersom det inte påverkar din kreditvärdighet negativt på sikt.
 

Kostnadsfria lån utan ränta - bästa valet

Det finns några lån utan ränta att välja på men om du inte är beredd att återbetala ditt lån efter 1 månad, kanske det finns något annat bra snabblån utan uc kontroll som passar dig bättre. Det finns snabblån med lång återbetalningstid och förmånliga villkor även om de inte är gratis.
 

Vivus lånar ut upp till 6000 kr utan ränta eller andra dolda avgifter. Lånet är utan uc kontroll och erbjudandet gäller nya kunder som inte lånat av Vivus tidigare.

Ferratum ger också lån utan ränta till nya kunder hos dem kan du låna upp till 15000 kr utan ränta och avgifter i 30 dagar!

Dessa två lån utan uc kontroll är de bästa lånen när det handlar om gratis lån utan ränta i 30 dagar. Testa dem genom snabb ansökan och svar direkt på skärmen!
 

Andra snabba lån utan uc kontroll

Det finns gott om andra snabba lån utan uc kontroll för den som behöver ha en lite längre återbetalningstid. Den här typen av lån blir inte gratis utan ränta men är man osäker på om man hinner betala tillbaka lånet efter endast 1 månad är det ofta bättre att ta ett annat lån utan uc med lite längre återbetalningstid.

Några populära lån utan uc kontroll och även lån till personer med betalningsanmärkning är Frogtail och Onea som är två seriösa långivare men med helt skilda villkor. De är båda lån som inte använder uc kontroll och båda lånen kan medges till personer med betalningsanmärkningar men skillnaden är att Frogtail använder sig av individuellt satt ränta, vilket kan bli mer förmånligt än vad Onea är. Däremot är Onea väldigt populärt eftersom de lånar ut 30000 kr utan uc medan Frogtail lånar ut max 25000 kr utan uc. Båda lånen har lång återbetalningstid på upp till 2 år.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar