Höjda lånegränser på flera lån hösten 2015

Låna pengar snabbt Låna pengar snabbt
Just när det kanske behövs som allra mest, inför julen 2015, är det flera lån som höjer sina lånegränser. Nu kan du låna ännu större belopp hos en och samma långivare, vilket naturligtvis är en fördel när du vill hålla månadskostnaden så låg som möjligt.

För en kort tid sedan höjde Bank Norwegian sin lånegräns till att max belopp som gör att du kan låna en halv miljon kronor utan säkerhet. Villkoren i övrigt har inte förändrats, vilket gör Bank Norwegian till en av de mest populära bankerna online.

En annan långivare som höjer sin lånegräns är det populära snabblånet Expresskredit som nu möjliggör snabblån utan uc kontroll på upp till 12000 kr.

En annan långivare som höjt sin lånegräns är Risicum som numera lånar ut upp till 15000 kronor med en lång och flexibel återbetalningstid. Risicums nya låneprodukt kallas för Risicum kreditlån och med det lånet bestämmer du själv vilken takt du vill betala av lånet. Det gör Risicum till ett av de mest flexibla snabblånen eller så kallade smslånen utan uc kontroll.

Redan tidigare i år höjde Frogtail sin lånegräns till 25000 kr. Hos Frogtail kan du låna utan uc trots betalningsanmärkning och du får en av de absolut bästa räntorna inom kategorin snabblån utan uc med betalningsanmärkning eftersom Frogtail använder sig av individuellt satt ränta. Ju bättre kreditvärdighet, desto bättre ränta. Enkelt och smidigt snabblån även för den med dålig kreditvärdighet.

Även Cash2you höjde sin lånegräns under året och även om Cash2you använder sig av uc kontroll, tillhör de ändå de lån som ger lån till många personer även om de redan har många förfrågningar hos uc eller lite sämre kreditvärdighet med anledning av exempelvis betalningsanmärkningar.

Savelend är ett lån som även den som har betalningsanmärkning.Savelend hade tidigare en lånegräns på 3000 kr för nya kunder och först efter återbetalning av det första lånet, höjdes lånegränsen. Nu har Savelend höjt sin lånegräns till max 5000 kr även vid första lånet, vilket gör detta till en chans för dem med dålig kreditvärdighet att låna pengar.

För den som behöver lån utan uc kontroll är det högsta lånet fortfarande Onea med sina lån på 30000 kr utan uc. Ingen vet om Onea har för avsikt att höja sin lånegräns men en sak är säker, tillgången på snabblån utan uc kontroll på högre belopp är väldigt efterfrågad så det skulle inte förvåna oss om Onea kommer att höja sin lånegräns framöver. Än så länge kan du ansöka om lån utan uc på 30000 kr.

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar