Låna en halv miljon utan säkerhet

Låna en halv miljon utan säkerhet Låna en halv miljon utan säkerhet

Nu kan du ansöka om att låna en halv miljon av Bank Norwegian. Att hitta lån på 500000 kr hos en och samma bank är inte så lätt och Bank Norwegian är den enda banken online som du kan ansöka om lån utan säkerhet på upp till 600000 kr hos. För så här stora lån är det en väldigt fördel om du har en medsökande till lånet men har du god inkomst kan du ändå pröva att söka det.

Att låna 500000 kr kan vara bra i olika sammanhang. Kanske behöver du låna pengar till en bostad eller låna pengar till skuldfinansiering. Då är det alltid bra att låna av en och samma bank för att få bäst villkor.
Tidigare lånade Bank Norwegian ut 400000 kr utan säkerhet och var redan då den bank som beviljar flest och högsta lånen till privatpersoner när det handlar om att låna pengar utan säkerhet.

Visserligen använder sig Bank Norwegian av uc kontroll men eftersom du kan låna mellan 5000 - 500000 kr hos dem så lämpar de sig bra även för mindre lån och framför allt är det fler och fler som upptäcker att Bank Norwegian kan godkänna lån även om man tidigare fått nej av sin vanliga bank.
Bank Norwegian är inget för den som saknar inkomst och inte heller för den som har betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogdemyndigheten. Behöver du låna pengar trots betalningsanmärkning eller låna pengar utan uc kontroll, finns andra banker som lämpar sig bättre.

Villkor för att ansöka om lån hos Bank Norwegian:
Lånebelopp att ansöka om: 5000 - 600000 kr
Kategori: Privatlån utan säkerhet:
Ålderskrav: 23 år (ändrades för en tid sedan)
Betalningsanmärkningar: Nej
Folkbokförd i Sverige: Ja du behöver ha varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna.

Läs gärna lite mer om Bank Norwegian innan du ansöker.
 

Skuldfinansiering 600 000 kr

Att Bank Norwegian höjt sitt max lånebelopp från 400000 först till 500000 kr och senare även till 600000 kr, gör att du kan låna 600000 kr utan säkerhet, vilket passar utmärkt för den som behöver få ordning på sin ekonomi genom att ansöka om skuldfinansiering för att få bättre ekonomi.

Vid skuldfinansiering hos Bank Norwegian kan du med andra ord samla andra dyra lån och krediter på ett sammanlagt belopp av en halv miljon kronor så de flesta är väldigt behjälpta av att ansöka om lån för skuldfinansiering genom just Bank Norwegian.

Innan man söker lån för att sanera sina gamla skulder, är det klokt att beräkna hur mycket man behöver låna och även hur mycket det nya lånet får lov att kosta per månad för att det verkligen ska förbättra situationen, snarare än tvärtom.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar