Smslån bäst i test oktober 2015

Smslån bäst i test för oktober 2015 är nu sammanställt och klart. Statistiken för bäst smslån och snabblån grundar sig på antal ansökningar och antal beviljade lån i procentuell andel och en rad andra faktorer som spelar en viktig roll när det handlar om att låna pengar snabbt genom att ta smslån och snabblån.

Inte helt oväntat är det åter igen smslån och snabblån som inte använder uc kontroll som är absolut mest populära bland dem som ansöker om att låna pengar online. Lån utan uc kontroll är över lag en populär lånekategori och det verkar som att de lånen hör till de lån som eftersöks allra mest frekvent på nätet.

Mest populärt smslån utan uc kontroll är Onea.
Hos Onea kan du låna upp till 30000 kr utan uc kontroll och återbetalningstiden är lång, upp till 2 år. Hos Onea kan även den som har betalningsanmärkning, bli godkänd för lån om ekonomin i övrigt ser ut att skötas.

Det näst mest populära smslånet är lån utan uc hos Frogtail.
Hos Frogtail kan man ansöka om att låna 25000 kr utan uc kontroll och även Frogtail kan godkänna låntagare som har betalningsanmärkning. Det som är utmärkande för Frogtail är den långa återbetalningstiden och den relativt sett låga räntan i jämförelse med andra lån i samma kategori. Frogtail använder sig av så kallad individuellt satt ränta, likt vanliga banklån. Detta gör att du kan få ett riktigt bra och billigt smslån.

Kreditkontot är oerhört populärt och varje månad godkänns en stor mängd lån genom kreditkontot. Kreditkontot kan ge lån på upp till 20000 kr och det som är riktigt bra med Kreditkontot är att du själv kan välja vilken avbetalningstakt du vill ha. Minsta belopp att amortera per månad är nämligen bara 49 kr. Tillkommer gör förstås ränta på skulden men i övrigt kan du välja att amortera under så lång tid som du själv önskar.

Kreditkontot är dock endast en "variant" av det som normalt sett faller inom ramen för ett riktigt kreditkonto. Man kan säga att Kreditkontot är som en hybrid mellan smslån/snabblån och en kontokredit. Du kan nämligen inte göra uttag när du vill från någon kredit, det är bara återbetalningsvillkoren som liknar de vanliga kreditkontona online.

Bland de större snabblånen online med höga max lånebelopp är Bank Norwegian och LEASY de mest populära snabblånen online. Båda dessa använder sig visserligen av uc kontroll men är generösa i sin bedömning och även om de inte accepterar betalningsanmärkningar så är det många som har lättare att få lån genom Bank Norwegian och LEASY än hos sin vanliga bank. Ett annat snabblån som använder sig av uc kontroll men som är lättare att få även med låg kreditvärdighet är cash2you som även godkänner lån till personer med betalningsanmärkningar.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar