Lån med dålig kreditvärdighet (nov 2015)

Låna med dålig kreditvärdighet Låna med dålig kreditvärdighet
Att ansöka om lån och få lån med dålig kreditvärdighet kan ibland kännas helt omöjligt. I sådana situationer när man är i behov av lån trots låg kreditvärdighet, är det några saker som kan underlätta valet av lån.

Om den dåliga kreditvärdigheten bara handlar om en sån enkel sak som att man har många förfrågningar hos uc så kommer man att få automatiskt nej på sin ansökan från de flesta banker som använder sig av automatiska svar utifrån uc scoring. I många fall kan man ändå bli godkänd för lån genom en låneförmedlare, som visserligen genererar ytterligare EN uc kontroll men som skickar din ansökan vidare till många olika banker samtidigt.

Handlar det om att du har dålig kreditvärdighet på grund av betalningsanmärkningar, finns det både lån genom låneförmedlare trots betalningsanmärkning och andra lån såsom lån utan uc kontroll med betalningsanmärkning. Det finns faktiskt även lån som använder sig av uc kontroll men som accepterar låntagare med dålig kreditvärdighet och betalningsanmärkningar.

Har du skuld hos Kronofogdemyndigheten är situationen långt värre eftersom det i de normala fallen kräver att du kan uppge en bostad som säkerhet för lånet. Bostaden behöver du äga själv eller att någon närstående ställer upp med sin bostad som säkerhet för ett lån. Omstartslån av den här typen kan du ansöka om hos Marginalen Bank.

Att låta bli att ansöka om lån som genererar fler uc kontroller kommer också att förbättra din kreditvärdighet på sikt och för de ändamålen när lånebehovet ändå finns, är lån utan uc ofta det allra bästa alternativet.

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar