Låna med skuld hos Kronofogdemyndigheten

Låna med skuld hos Kronofogdemyndigheten Låna med skuld hos Kronofogdemyndigheten
Att låna pengar med skuld hos Kronofogdemyndigheten är i den närmaste omöjligt om du inte har en bostad att sätta som säkerhet för lånet.

Den som har skuld hos Kronofogden har försatt sig i en väldigt låg kreditvärdighet och är skulden av större karaktär är oftast det enda sättet att få lån att låna pengar med en bostad som säkerhet.

Är skulden av mindre karaktär finns vissa lån som eventuellt kan godkänna lån på mindre belopp (upp till 5000 kr) och är behovet av lån verkligen akut kan det förstås vara ett alternativ även om vi alltid vill avråda från att låna pengar om man har skulder hos Kronofogdenmyndigheten. Loanstep är ett sådant lån som kan bli godkänt trots betalningsföreläggande eller en mindre skuld hos Kronofogden. Att det är svårt att få lån med skuldsaldo hos KFM, är ingen nyhet men många kanske inte tänker på att det får långtgående konsekvenser under många år framöver.

Behöver du ett större lån trots skuldsaldo, kan du alltid pröva att söka lån hos Svea Ekonomi som är en specialbank. De riktar sig i stor utsträckning till personer med ett lite brokigt förflutet när det handlar om kredithistoriken.

Tidigare skulder som förekommit, behöver inte vara ett lika stort problem men även i de här lägena kommer de flesta upptäcka att ens kredithistorik blivit ordentligt nersmutsad. Lån som man kan få trots tidigare skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten är något enklare att hitta så länge skulden inte är aktuell vid det tillfället som du söker. För att nämna ett par sådana lån kan vi tipsa om att det är värt att söka lån hos GoodCash eller Onea som är lån med hög tolerans för låg kreditvärdighet.

Är skulden av större karaktär och du faktiskt har en bostad att sätta som säkerhet för lånet, finns hopp om att på ett relativt enkelt sätt få ordning på privatekonomin igen. Det går att ansöka om så kallade omstartslån för att komma iordning med sin ekonomi, vilket åter igen förutsätter en bostad att sätta som säkerhet för lånet.

För den som inte har någon bostad att sätta som säkerhet för lånet är det inga lån som är aktuella att ansöka om utan det man kan göra i en sådan situation är att kontanta sin hemkommun för att få ekonomisk rådgivning.

För den som har en svår ekonomiskt situation och "bara" ligger på gränsen till att få en skuld hos Kronofogdemyndigheten är tiden knapp. Om du av någon anledning överväger att låta betalningar förfalla till indrivning genom Kronofogden skall du snabbt agera istället. Att låta skulder gå till indrivning genom Kronofogdemyndigheten är det sämsta man kan göra. I sådana lägen är det bråttom att reda ut sina betalningar och då kan ett akut lån utan uc kontroll vara lösningen för att betala sina räkningar så att de inte går vidare till Kronofogdemyndigheten. Det kan i ett sådant läge vara så att du ännu inte fått betalningsanmärkning och då finns många snabblån att välja mellan. Välj med fördel ett årslån utan uc kontroll så påverkar det inte din kreditvärdighet ännu mer och därtill får du lång återbetalningstid.

Har du redan betalningsanmärkning ska du i första hand pröva att söka lån hos en låneförmedlare som förmedlar lån även till personer med betalningsanmärkning men om du får nej från dem så måste du snabbt ansöka om lån utan uc med betalninganmärkning.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar