Dålig ekonomi direkt efter lön

Låna pengar för att få ordning på ekonomin Låna pengar för att få ordning på ekonomin
Tillhör du dem som har dålig ekonomi och pengarna är slut direkt efter lönen har kommit? Kanske lönen inte ens räckte till alla räkningar?

Japp, då är det dags att göra något åt situationen snabbt som bara den. Att ta ett smslån eller snabblån utan uc kontroll kan vara en bra akutlösning för att inte få några onödiga betalningsanmärkningar. Om du redan har en eller flera betalningsanmärkningar, se till att inte få fler genom ett snabblån som kan ges trots betalningsanmärkning. Direkt när du får pengarna på ditt konto, betala de räkningar som inte lönen räckte till!

Det du ska göra samtidigt är att räkna igenom din ekonomi grundligt. Oftast är det så att det finns ett antal kostnader och utgifter som inte går att göra så mycket åt i det korta perspektivet och därför ska du koncentrera dig på de saker som kan ändras snabbt och lätt och med liten ansträngning. Läs mer om att få ordning på privatekonomi och gör en planering.

Det är dags att göra något åt de kostnader som går snabbast och enklast att förändra. Tidigare lån och kreditkortsskulder tillhör de utgifter och kostnader som du snabbt och enkelt kan få ner månadskostnaden på genom att ansöka om lån för skuldfinansiering utan säkerhet.
Genom att samla dyra lån och krediter till ett enda större lån är det många som får månadskostnader på flera 1000-lappar mindre än de hade tidigare. Man kan tänka på att det alltid är bättre att söka lån för att få ordning på sin ekonomi än att bara resignera och låta betalningsanmärkningarna droppa in på löpande band. Självklart ska du försöka samla alla lån du har men om du har  något lån eller kredit med låg månadskostnad och förmånlig ränta ska du överväga att ha just det lånet kvar och försöka samla övriga lån och krediter som du har.

Många tror att det inte går att samla lån med många förfrågningar hos uc vilket i någon mån stämmer så tillvida att det kan vara svårare att få lån eftersom många förfrågningar hos uc sänker din kreditvärdighet. Det är dock inte helt uteslutet att du skulle få ett lån även om det är ett lån med uc kontroll, vilket ofta ger mer fördelaktiga lån än lån utan uc.

Börja med att söka efter lämpliga lån för skuldfinansiering och arbeta dig igenom listan utan att för den delen ansöka om lån innan du hittar det bästa lånet för just dig. Läs om fördelar, nackdelar och allmänna villkor för att bli godkänd för lån.

Är du osäker eller bara tror att din kreditvärdighet kan klara ett fåtal uc kontroller är låneförmedlare eller lån utan uc kontroll alternativa lösningar. Det finns till och med lån genom låneförmedlare där du kan ha betalningsanmärkning och ändå ansöka om lån.

LYCKA TILL!
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar