Samla lån utan uc kontroll (okt 2015)

Lån utan uc kontroll Lån utan uc kontroll

Samla lån utan uc kontroll

Att samla lån och samtidigt undvika kreditupplysning genom uc kontroll är inte helt enkelt om man vill låna mer än 30000 kr sammanlagt. Däremot finns det mängder av lån som är på maxlånebelopp upp till 30000 kr som mest. I spannet lån utan uc kontroll finns lån från 500 kr till 30000 kr och det finns relativt gott om lån där max lånebeloppet är mellan 20000 kr till 30000 kr. Vill man låna 30000 kr för att samla lån men utan att det görs en uc kontroll, är Onea det alternativ som de flesta väljer. Onea ger årslån utan uc kontroll och återbetalningstiden är upp till 2 år. Räcker det med ett lån på max 25000 kr så är Frogtail ett av de allra bästa alternativen eftersom de tillämpar individuell räntesättning och därmed ökar chansen att få bra ränta på lånet, vilket förstås gör att lånet blir billigare totalt sett. Med individuell räntesättning menas att när ansökan skickas så görs en bedömning utifrån den tänkta långivarens individuella situation och ränteerbjudandet blir därefter. Generellt sett kan man säga att ju bättre kreditvärdighet en privatperson har, desto lägre (bättre) ränta kommer låntagaren att bli erbjuden. Får man inte lån hos varken Onea eller Frogtail finns gott om andra lån utan uc kontroll att välja mellan och samtliga av de över 40 olika lånen utan uc kontroll som du kan hitta i listan på lån utan uc kontroll är seriösa långivare som uppfyller kraven som ställs på långivare i Sverige.

Är man däremot beredd att ansöka om ett lån där kreditupplysning görs via UC, ökar chansen att få ett ännu billigare lån. Detta förutsätter förstås att du tror att det kan finnas en chans att bli godkänd för lån även om kontrollen görs genom uc scoring. De vanligaste orsakerna till att man får avslag på lån där kreditupplysningen görs genom företaget UC är att man av olika skäl fått en dålig kreditscoring. Ibland är skälet endast att man har försatt sig i en situation med många förfrågningar hos uc vilket ibland kan generera ett automatiskt nej på låneansökan. Långivare kan sätta en gräns för vilken poäng i scoringen som skall gälla för automatiskt avslag och ofta är det just detta som gör att man kanske får nej på sin låneansökan. Märk väl att långivare och banker har olika krav när de gör sin bedömning av kreditvärdighet så bara för att du fått nej från en bank så behöver det inte nödvändigtvis innebära att du får nej från nästa bank. Du bör dock inte belasta dig med för många enskilda ansökningar om det görs en uc kontroll för varje ansökan. Många som inte tror att de kan få något banklån över huvud taget prövar onlinebanken Bank Norwegian och blir positivt överraskade när de får ja på sin låneansökan trots att de trodde att de inte skulle kunna få ett lån över huvud taget. Den som har skuld hos Kronofogdemyndigheten kan normalt sett inte få lån utan säkerhet och därför krävs säkerhet för lånet eller en medsökande. Marginalen Bank tillhandahåller så kallade omstartslån som riktar sig till privatpersoner som av olika anledningar har hamnat i en svår privatekonomisk situation. När man ansöker om omstartslån hos Marginalen Bank måste det i kalkylen ingå att man börjar med att använda pengarna till att lösa sina skulder hos Kronofogdemyndigheten om sådana finns. Det krävs också en bostad som säkerhet för lånet.

En låneförmedlare är alltid ett lämpligt alternativ för den som är beredd att låneförmedlaren gör en kreditupplysning genom företaget UC. Det mest positiva med att ansöka om lån genom låneförmedlare är att det bara görs EN enda uc kontroll trots att din ansökan går till ett stort antal banker samtidigt. Det finns ett flertal låneförmedlare som förmedlar lån även till personer som har betalningsanmärkning så vill du samla lån med många förfrågningar eller betalningsanmärkning så finns det ändå hopp om du ansöker om lån hos exempelvis Lendo eller Freedom Finance.

Är du dock fast besluten att det inte får förekomma uc kontroll så kan du pröva att ansöka om ett eller flera olika lån utan uc kontroll ändå.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar