Höjd lånegräns snabblån

Låna 25000 kr snabbt Låna 25000 kr snabbt
Det populära snabblånet hos Cash2you har höjt sin max lånegräns från att låna 20000 kr snabbt till att nu kunna låna ut 25000 kr snabbt och enkelt även till personer som har betalningsanmärkning. Visserligen använder sig långivaren Cash2you av uc kontroll sedan våren 2015 men de tillhör ändå de långivare som är bäst att ansöka om lån hos när det gäller snabblån med lång återbetalningstid.

Cash2you - snabblån med uc
Snabblån: 3000 - 25000 kr
Återbetalning: Upp till 5 år
Ålder: 20 år
Inkomst: Inkomst av tjänst, pension, näringsverksamhet eller a-kassa. Det går med andra ord att låna utan fast anställning o dyl.
Lån utan uc kontroll: Nej, använder sig av UC.
Lån med betalningsanmärkning: Ja, låna trots betalningsanmärkning.
Ränta: Inte individuellt satt ränta

Utbetalning sker: Inom 1-2 bankdagar vid signering med BankID.
Övrigt/Tips: Lång återbetalningstid upp till 5 år ger lågt belopp att betala per månad! Extra goda chanser att få årslån om du har låg eller dålig kreditvärdighet.
Betalningsfri månad  går att välja.
 

Årslån utan uc kontroll

Cash2you räknas till årslån men eftersom de använder sig av uc kontroll vet vi att många tvekar och kanske vill undersöka andra årslån som inte tar uc kontroll i första hand. Det finns en mängd årslån utan uc kontroll och du kan låna höga belopp även utan uc.

Om du bara söker efter lån utan uc i största allmänhet, oavsett vilken återbetalningstid som medges, finns över 40 olika lån utan uc att välja mellan så de flesta kan hitta ett lån utan uc kontroll som passar de egna invidividuella förutsättningarna bra.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar