Lån utan uc för skuldfinansiering

Lån utan uc Lån utan uc
Lån utan uc för skuldfinansiering är inte så lätt om man behöver låna mer än 30000 kr. Det är nämligen 30000 kr som är det högsta beloppet man kan låna om man vill låna pengar utan uc kontroll. Vill man låna mer än 30000 kr utan uc kontroll så måste man låna hos flera banker samtidigt, vilken kan vara en nackdel om man vill hålla månadskostnaderna nere.

Den som söker efter lån utan uc kontroll enbart av skälet att man har många förfrågningar hos UC så kan det vara värt att pröva att ändå söka lån hos banker som tar uc kontroll men där många förfrågningar inte nödvändigtvis måste vara ett hinder och ge automatiskt avslag. En sådan bank är exempelvis LEASY och Klicklån.
För skuldfinansiering på över 30000 kr eller för att låna mer än 50000 kr kan det vara värt att pröva att ansöka om lån hos en låneförmelare.

Om du absolut inte kan  acceptera en uc kontroll återstår ett antal lån utan uc kontroll med varierande max lånebelopp och villkor i övrigt. Den som vill låna pengar utan uc kontroll kan ansöka om flera lån samtidigt hos olika banker, även om det inte är att rekommendera för den som vill hålla månadskostnaderna nere.

Lån utan UC för skuldfinansiering har väl aldrig varit det mest optimala alternativet, det är något vi alla antagligen är rörande överens om. Undantaget är förstås om du ha så svårt att få lån så att det är ditt enda kvarvarande alternativ för att kunna få ett lån över huvud taget.

Ett av de främsta argumenten för att den här typen av lån inte passar så bra är att de i de flesta fall är för små även om det går att låna mycket pengar utan UC genom att ta flera lån samtidigt. De flesta som söker efter alternativa lösningar till att lösa skulder och krediter finner nämligen ganska snabbt att de hade mer lån och krediter än de trodde. Det är först när de sätter sig ner och räknar på skuldfinansieringen som de inser att lån på 30000 kr kanske inte löser deras behov.
Om man däremot i huvudsak har små lån och mikrokrediter så är skuldfinansiering utan UC kanske istället det bästa alternativet eftersom det är onödigt att slösa UC kontroller på att ta ett mindre lån.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar