Samla lån med många förfrågningar hos UC

Samla lån med många förfrågningar hos UC Samla lån med många förfrågningar hos UC
Om man vill samla lån trots att man har många förfrågningar hos UC kan det kännas ganska osäkert angående om det över huvud taget är möjligt. Att samla lån med många förfrågningar hos UC är möjligt men det kräver vissa förutsättningar eftersom många förfrågningar hos UC sänker en privatpersons kredigvärdighet enligt UC's scoring. Detta kan lätt bli till ett problem när man vill låna pengar och många kan känna en stor frustration över att det faktiskt minskar möjligheterna att låna pengar när man fått många förfrågningar hos UC.

Om man vill samla lån på belopp upp till max 30000 kr är detta problem lätt avhjälpt eftersom det finns lån utan uc kontroll på upp till 30000 kr. Tidigare innan LEASY, Thorn och Klicklån började använda sig av uc kontroll, kunde man låna ända upp till 50000 kr utan uc men så är det inte längre. Vill man låna mer än 30000 kr utan uc kontroll, måste man ta flera olika lån hos olika banker samtidigt för att på så sätt komma upp i en total lånesumma på 50000 kr eller mer. Det blir vanligtvis en ganska hög månadskostnad att försöka låna sig till ett högt lånebelopp genom att ta flera olika lån.

Om man däremot vill låna mer än 30000 kr för att samla lån och man tror att skälet är att man redan har många förfrågningar hos UC, kan man ansöka om skuldfinansiering genom en låneförmedlare. Låneförmedlare är bättre att ansöka hos eftersom det i allmänhet inte automatiskt blir avslag endast grundat på scoring från uc. Visserligen görs ytterligare EN uc kontroll men det är ändå bara en uc kontroll som tillkommer och chansen att du får lån är högre än om du ansöker hos en enskild bank om du befinner dig i det här läget.

De största chanserna till lån är alltså att söka lån för skuldfinansiering genom en låneförmedlare. Välj gärna en låneförmedlare som även förmedlar lån till privatpersoner som har betalningsanmärkning oavsett om du själv har en betalningsanmärkning eller inte. Det är nämligen så att de låneförmedlare som anger att de samarbetar med långivare som accepterar även låntagare med betalningsanmärkning, ger högre chans att få ett låneerbjudande från en bank som är beredd att ta en lite högre risk än andra. Det är risktagandet det handlar om när en bank godkänner låntagare som har många förfrågningar, likväl som när de godkänner lån för personer med betalningsanmärkning. Så kategorin av banker är egentligen densamma som om du skulle försöka låna pengar med betalningsanmärkning.

I dagsläget finns ett gott utbud av låneförmedlare som samarbetar med banker som ger lån trots låg kreditvärdighet.

Lycka till med din låneansökan.

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar