Smslån utan uc - augusti 2015

Smslån utan uc kontroll

Låna pengar snabbt Låna pengar snabbt
Att ansöka om ett smslån utan uc kontroll är bara ett av alla sätt som finns att låna pengar snabbt. För många klingar ordet "smslån" negativt då det sedan lång tid tillbaka fått en negativ stämpel på sig som dyra lån som lockar till att försätta sig i skuldfällor som man inte klarar av att hantera.

Att hantera sin ekonomi och avgöra själv om man skall låna pengar eller inte och även vilken typ av lån, måste anses som allas egna individuella ansvar och därför behöver smslån inte alls innebära några negativa konsekvenser. För smslån gäller precis samma ansvarstagande som för alla andra privatlån oavsett typ av lån eller syfte med lånet.

Nåväl, du kan i princip alltid utgå ifrån att de lån och låneprodukter som faller inom just kategorin smslån / sms lån väldigt sällan använder sig av uc kontroll vid sin kreditupplysning. Många blandar till och med helt felaktigt ihop begreppen uc kontroll och kreditupplysning eftersom det finns de som tror att bara för att en bank inte tar uc upplysning, görs inte någon kreditupplysning. Det finns också ett stort antal lån som inte själva kategoriserar sig som just smslån men som ändå erbjuder exakt likvärdiga produkter i form av snabblån utan uc kontroll.
 

Hitta smslån utan uc kontroll

Nätet svämmar fullkomligen över av olika sidor som informerar om smslån och snabblån och det är svårt att veta om informationen på alla dessa sidor verkligen är överensstämmande med verkligheten eller inte. Hur vet man om sidan är uppdaterad med den senaste informationen eller inte? Ja det kan vara svårt men på många sidor kan du ana hur aktiv sidan är genom eventuella blogginlägg och annat som finns på sidan. Om du besöker en sida som uppdateras sällan, ska du vara försiktig med hur mycket du litar på informationen på just den sidan.

Några låneprodukter som vi av erfarenhet vet marknadsförs helt felaktigt på nätet just nu är:
LEASY - låna 50000 kr utan uc, vilket inte stämmer. LEASY använder sig av uc kontroll sedan årsskiftet 2014/2015. Likväl gäller detta LEASY minilån.
THORN - låna 50000 kr utan uc, vilket är detsamma som ovanstående eftersom de tillhör samma koncern.
Klicklån - låna 40000 kr utan uc, vilket också är detsamma och Klicklån tillhör även det samma koncern.
Cash2you - låna 20000 kr utan uc, vilket är felaktigt då de använder sig av uc kontroll sedan mitten av maj 2015.

Ovanstående låneprodukter kan även på denna sida förekomma tillsammans med den gamla och numera felaktiga informationen angående uc kontroll och det ber vi om ursäkt för. Vi kommer att rensa och rätta till de flesta inläggen succesivt allt eftrsom men i huvudsak är det gamla inlägg och vi utgår ifrån att du som låntagare själv kontrollerar att du läst de senaste inläggen om just den låneprodukten.

Besök gärna vår uppdaterade och aktuella sida om lån utan uc kontroll. För dig som vill låna med betalningsanmärkning oavsett om det görs en uc kontroll eller inte, finns ett antal lån att ansöka om trots betalningsanmärkning.
 

Sms lån genom sms

Smslån utan uc Smslån utan uc

Att ansöka om smslån utan uc kontroll går lika snabbt och enkelt som andra snabblån online. Det som däremot är en felaktig uppfattning är att många tror att själva ansökan om sms lån utan uc kontroll alltid sker genom att låntagaren skickar ett sms som gäller som ansökan. Faktum är att det är relativt få långivare som använder sig av just sms metoden nu för tiden. Några långivare finns det fortfarande kvar som använder sms men det är endast i undantagsfall som du kan skicka ett sms som ansökan redan vid första tillfället du vill låna pengar av den aktuella banken. I de flesta fall är det snarare så att de som fortfarande tillhandahåller tjänsten att ansöka om lån genom sms, gör det enbart för återkommande låntagare.
Oavsett vilket, har just sms metoden spelat ut sin betydelse eftersom det går lika snabbt och enkelt att knappa in sin ansökan online på sin telefon idag då flerparten av oss konsumenter faktiskt har tillgång till internet på dator eller på en mobil enhet.
 

Vad är UC kontroll

Uc kontroll Uc kontroll

En uc kontroll är en kreditupplysning som görs genom företaget Upplysningscentralen AB. I Sverige finns flera olika företag som tillhandahåller kreditupplysningar om företag, organisationer och privatpersoner och UC är faktiskt bara ett av de företagen.
Upplysningscentralen AB ägs av ett antal banker och ett försäkringsbolag och som regel får den som gör kreditupplysningen också betala en summa pengar för att få uppgifterna från UC. Du som omfrågad får alltid hem en kopia på posten om att det gjorts en kreditupplysning på dig genom UC.
Vill du av olika skäl undvika att en förfrågan görs hos uc och istället låna pengar utan uc kontroll, skall du söka efter lån utan uc och se upp för olika sidor på nätet där man ibland lämnar felaktig information om vilka banker som tar uc kontroll och inte.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar