Lån utan uc - uppdatering

Lån utan uc - nyheter

Lån utan uc Lån utan uc
På förekommen anledning, vill vi dels dementra ett antal uppgifter som vi tidigare felaktigt haft på vår sida och dels vill vi reda ut begrepp som tycks figuerar felaktigt på andra sidor på nätet vad det gäller UC risksigill. Vi har sett sidor på nätet som hävdar att UC sigillet har en helt annan betydelse än vad det har och därför reder vi ut vad ett UC sigill innebär i teorin.

Ansök om lån utan uc kontroll om du vill slippa riskera din kreditvärdighet.
 

Dementering/rättelse lån utan uc kontroll

Några varumärken som vi på den här sidan har utan att det tidigare kommit oss till kännedom, börjat använda sig av uc kontroll. Det kan förekomma ställen på hemsidan där den gamla informationen fortfarande står kvar men vi hänvisar till våra allmänna villkor där det yttersta ansvaret ligger på dig som låntagare att undersöka om eventuella förändringar i villkor skett. Givetvis kommer vi att rätta till informationen succesivt.

De varumärken vi avser är:
LEASY som vi tidigare presenterat som ett lån utan uc kontroll.
De har presenterats som att du kunnat låna 50000 kr utan uc, vilket alltså inte stämmer längre!

Thorn som vi tidigare presenterat som ett lån utan uc kontroll.
De har tidigare presenterats som ett lån på 50000 kr utan uc kontroll, vilket inte heller stämmer längre.

Klicklån som vi tidigare presenterat som ett lån utan uc kontroll.
De har tidigare presenterats som ett lån på 40000 kr utan uc kontroll, vilket inte stämmer längre.

LEASY minilån som tidigare presenterats som ett lån utan uc kontroll.
De har tidigare presenterats som ett lån på 10000 kr utan uc kontroll, vilket inte stämmer längre.

Ovanstående information är inhämtad direkt från Thorn som ansvarar för samtliga av ovanstående varumärken. Informationen inhämtades tyvärr så sent som 2015-07-20 och de bekräftar i direktkontakt med oss, att de samarbetar med UC i alla sina ovanstående varumärken.

Det är fortfarande så att lånen hos LEASY, Thorn och Klicklån är fördelaktiga för dig som har lite sämre kreditvärdighet så både ovanstående varumärken och LEASY minilån tillhör fortfarande kategorin som lämpar sig bra även för dig som har svårt att få lån hos din vanliga bank!
 

Behöver du ett lån utan uc snabbt?

Om du behöver ett lån utan uc snabbt, finns ett antal lån på upp till 30000 kr utan uc kontroll. Det finns till och med lån och kreditkonton för dig som har betalningsanmärkning. Tänk på att de mest fördelaktiga lånen får du vanligtvis genom de mer traditionella privatlånen utan säkerhet, genom låneförmedlare eller genom årslån med eller utan uc kontroll.
 

UC risksigill i olika klasser

UC sigill, källa UC UC sigill, källa UC

UC risksigill enligt bilden här brevid skall inte förväxlas med att ett företag, bank eller långivare nödvändigtvis själva använder sig av UC kontroller vid sina avtalstecknande, vad än det handlar om.
UC sigillet utfärdas av UC och avser det företag som sigillet är utfäst vid, vilket betyder att just det företaget har hög kreditvärdighet hos UC.
Ett UC risksigill är alltså bedömningen av företagets egen kreditvärdighet, inte som många felaktigt tror att det betyder att företaget själva nödvändigvis använder sig av UC kontroll!
UC risksigill utfärdas i olika klasser, vilka anger ett företags risk att hamna i ekonomiska svårigheter, baserat på de olika parametrar som UC använder sig av vid bedömning av företag.

Var informationen i det här inläggt till nytta och hjälp för dig? Vill du dela med dig till andra så rekommendera oss på facebook!
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar