Tjäna pengar snabbt

Tjäna pengar snabbt Tjäna pengar snabbt
Tjäna pengar snabbt och gratis genom att helt enkelt minska dina utgifter.

Det går snabbt att tjäna tusenlappar genom att minska sina utgifter för dyra lån och krediter. Som många mycket väl känner till sedan tidigare, är det väldigt mycket lättare att skaffa pengar snabbt genom att minska sina utgifter, än att öka sina inkomster. Att öka sina inkomster är förstås en bra idé på sikt men i det korta perspektivet är det att minska sina utgifter man kan tjäna pengar snabbt på. Eller rättare sagt så handlar det väl snarare om att spara in på utgifter för att få mer pengar över till annat.

Särskilt så här i semestertider, är det många som går omkring och funderar över hur de skall förbättra sin ekonomi.

Vad kan man tjäna pengar snabbt på när det gäller att snabbt få mer pengar över till annat?
 

Samla lån och tjäna pengar

Samla dyra lån och krediter till ett enda lån med lägre månadskostnad.
Det går snabbt att ansöka om och du kan betala av dina gamla lån och krediter inom några få dagar och på så sätt få mer pengar över till annat. Det här bör alla göra lite då och då, eftersom bankerna slåss om dig som kund och därför bör man undersöka sina möjligheter att sänka sina kostnader för lån bara genom att ansöka om skuldfinansieringslån och samla lån hos en enda bank.

Fördelar med att ansöka om skuldfinansiering:

  • Går snabbt och enkelt att ansöka om online.
  • Ansökan är alltid helt kostnadsfri.
  • Du får svar direkt på skärmen om erbjudande om lån och kostnaden för det.
  • Du kan snabbt betala av dina tidigare lån och krediter och får mer pengar över till annat på både kort och lång sikt.
  • Det krävs ingen säkerhet för lånet

Läs  mer och ansök om att samla lån för att tjäna pengar snabbt!
 

Låna pengar utan ränta

Låna pengar räntefritt för en kortare period
Genom att låna pengar utan ränta finns en hel del pengar att tjäna. Den här typen av lån är utan ränta och avgifter och ofta gäller det lån på mellan 14 dagar och upp till ett par månader, beroende på vilket lån du väljer.
Genom att välja ett räntefritt lån istället för ett lån med ränta och avgifter kan du tjäna en hel del pengar eftersom samma typ av lån med ränta och avgifter ofta kan bli ganska dyra. Här finns det alltså en del pengar att tjäna eftersom du bara betalar tillbaka exakt samma summa som du lånade utan att det tillkommer några fler kostnader.

Förutsättningen för att detta skall utgöra en del av din plan för att tjäna pengar eller rättare sagt spara pengar på lägre utgifter är förstås att du var/är i behov av ett lån och på det här sättet sparar du in de kostnader ett annat lån skulle ha kostat dig. Många kreditkort och kreditkonton ger dig en kostnadsfri kredit på ända upp till 6-7 veckor.

Läs mer och ansök om att låna pengar utan ränta!
 

Välj rätt lån för rätt tillfälle

Genom att välja rätt lån för rätt tillfälle varje gång du funderar på att låna pengar, kan du spara in en del pengar på räntor och avgifter. Det är så gott som alltid billigast om du blir beviljad ett traditionellt privatlån utan säkerhet eftersom det i normala falla är personer med relativt god kreditvärdighet som blir godkända för den typen av lån.

Ett årslån utan uc kontroll kan också vara ett alternativ som fortfarande är relativt prisvärt jämfört med exempelvis smslån och snabblån av karaktären "högrisk" för utlånande banker.

Så om du inte har särskilt många förfrågningar hos uc är det bästa lånet för närvarande SevenDay som har lägsta räntegaranti. Du kan dock inte låna hos SevenDay om du har betalningsanmärkningar.

Har du betalningsanmärkningar kan du istället pröva att ansöka om lån genom Freedom Finance, Lendo eller Zmarta. Dessa är låneförmedlare som jämför lån åt dig helt kostnadsfritt.

Om du redan från början vet med dig att du har svårt att få lån är det lån utan uc kontroll, snabblån och smslån som återstår. Dessa lån är som regel (inte alltid) ett dyrare alternativ än privatlån utan säkerhet.

För dig som har väldigt låg kreditvärdighet, finns fortfarande ett antal lånealternativ och eftersom de flesta långivarna och bankerna gör en individuell bedömning, kan det vara värt att pröva sig fram hos olika långivare. Får man inte lån hos den ena, kan man fortfarande få det hos någon annan. Det finns några lån som vi har uppfattat som lite lättare att få om man vill låna pengar med dålig kreditvärdighet.
 

Tjäna pengar på internet

Jadå, visst finns det en del metoder som marknadsförs på internet, där du uppmanas att tjäna pengar snabbt på olika sätt. Vi har undersökt många av dessa sajter och kan konstatera att de flesta är mesta är ren bluffverksamhet.
Antingen brukar dessa sidor handla om att gå med i olika pyramidspel, att köpa något ospecificerat "system" som du inte ens på förhand får veta vad det är för något eller så handlar det om att jobba med internetmarknadsföring. Det enda som alldeles säkert fungerar för att tjäna pengar är förstås de artiklar och sidor som handlar om att du måste utföra ett jobb för att tjäna pengar på och alla vet att det är inte en snabb väg till att skaffa pengar. Men det fungerar! Kom ihåg att den bästa och snabbaste vägen till att få mer pengar är att minska utgifterna.

Läs mer om att få ordning på din privata ekonomi och få mer pengar över till annat både på kort och lång sikt.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar