Samla lån - tjäna tusenlappar

Samla lån och tjäna tusenlappar på att sänka dina totala kostnader för lån och dyra krediter.

Oavsett vilken ekonomisk situation du är i och oavsett hur din privatekonomi ser ut, är det en god idé att då och då se över vilka lån och krediter man har för att undersöka möjligheten att sänka sina månadskostnader för lån och krediter. Ibland vill man sänka månadskostnaden totalt sett för att få mer pengar över till annat i olika skeden i livet medan andra kanske bara vill se över om man kan få bättre ränta genom att samla sina lån och krediter hos en eller max ett par olika långivare.

Skuldfinansiering och skuldfinansieringslån kan alltså användas när du vill få mer pengar över i plånboken varje månad, oavsett om det innebär en längre återbetalningstid innan du blir helt skuldfri. Men skuldinansiering passar även den som vill fortsätta betala samma månadsbelopp men öka amorteringen och minska räntedelen.

Snabb hantering av ansökningsprocess och utbetalning
Direkt när du ansökt om skuldfinansieringslån för att samla lån och krediter, får du svar om huruvida du blivit godkänd för det lån du ansökt om eller inte. Därefter skiljer sig processen något men de flesta långivare har snabb identifiering genom BankID eller annan online metod, vilket gör att ansökningsprocessen och avtalsprocessen kan avslutas väldigt snabbt. Därför kallas alla lån online för snabblån, vilket i praktiken syftar på hur snabbt och enkelt du kan ansöka om lån och få svar direkt på skärmen.
Vid större lån kan det ta upp till ett par bankdagar innan du har pengarna tillgängliga på ditt vanliga konto, medan mindre lån upp till 20000 - 50000 kr ofta kan finnas tillgänglig på ditt konto ännu snabbare.

Så, resultatet av din sänkta månadskostnad eller sänkta ränta när du samlar lån och krediter, kan du redan märka samma månad som du ansöker om och blir beviljad ett lån för skuldfinansiering.

Vem betalar och löser mina gamla lån och krediter
Vissa banker erbjuder sig att genom en fullmakt lösa dina gamla lån och krediter åt dig. Därefter betalas eventuell överskjutande summa ut till ditt konto och allt är ordnat. Ibland kan du vilja lösa lånen och kreditderna själv och det brukar också gå bra.

Låna till skuldfinansiering och få även en summa över
Om du vill kan du ansöka om en större summa pengar än vad som avser själva summan du skall samla lån för. Du kanske vill ha pengar över till något du skall köpa eller en semesterresa. Tänk alltid över ett beslut om att låna pengar till konsumtion, har du råd att betala tillbaka lånet är det dock inga problem! Om du ansöker om ett lån där max lånebeloppet är 350000 kr och exempelvis vill samla lån till ett värde av 200000 kr så kan du ansöka om att låna hela 150000 kr "extra" om du vill.

Samla lån trots många förfrågningar hos uc
Många banker använder sig av automatisk scoring och därför kan det ibland vara knepigt att få lån om man har många förfrågningar hos uc. Att ha många förfrågningar hos uc drar ner din kreditvärdighet och då är det lättare att få lån utan uc kontroll om du behöver samla lån trots många förfrågningar.

Jämför och välj i första hand lämpliga lån för skuldfinansiering när du vill samla lån och krediter.

Har du dålig kreditvärdighet med många små smslån som du vill samla till ett större årslån, kan du välja mellan årslån utan uc kontroll eller låna pengar utan uc kontroll i upp till 6 månader. Det finns även lån upp till 30000 kr för dig som har betalningsanmärkning.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar