Kreditkonto online

Kreditkontot - framtidens kort i mobilen
Att skaffa sig ett kreditkonto online, utan kort är populärt. Att ha ett kreditkonto online innebär att du endast betalar ränta för den del av krediten som du utnyttjat och i likhet med ett vanligt kreditkort har du i de allra flesta fall räntefritt i upp till 30 eller ibland även 60 dagar.

Skillnaden mellan kreditkontot och det vanliga snabblånet är att kreditkontot är mer som ett kreditkort som du kan nyttja i vilken omfattning du själv vill och bara betala ränta för den del av kreditkontot som du belastat med uttag. När du tar ett snabblån eller privatlån får du ju hela lånebeloppet utbetalt vid ett och samma tillfälle och betalar således ränta för hela beloppet direkt.

Kreditkonto är ett bra alternativ när du inte är säker på vilken summa du behöver använda och även för dig som vill ha ett kreditkonto som reserv ifall pengarna inte skulle räcka till någon månad.

Än så länge finns bara ett fåtal kreditkonton online eftersom den här marknaden är på framfart och inte blivit så stor ännu. En annan skillnad är också att du har en mer flexibilitet i valet av återbetalning. Så det går mycket väl att jämföra kreditkonton med sms lån med lång återbetalningstid, även om kreditkonton inte faller inom ramen för kategorin sms lån. Oavsett vilket, är du ute efter ett lån eller en kredit med lång återbetalningstid och då spelar inte formen så stor roll. Det viktiga då är förstås att ansökan går snabbt och att du kan ha pengarna på ditt konto direkt efter godkänd ansökan.

De lån som utger sig för att kunna ge onlinekrediter är normalt sett enbart sådana som faktiskt håller vad de lovar eller utger sig för.
Det finns ett kreditkonto som egentligen är ett snabblån som alla andra men som många luras av själva namnet och det är kreditkontot.
Det är inte ett sämre snabblån för det, snarar tvärtom ett riktigt bra lån som många blir godkända för men de uppfyller ändå inte kriterierna för ett riktigt kreditkonto online.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar