Sista chansen för lån utan uc kontroll

OBSERVERA! From den 19 maj 2015 kommer det inte längre att vara möjligt att låna utan uc kontroll hos Cash2you! Bara några dagar kvar om du vill låna av Cash2you utan uc.

Cash2you årslån låna 20000 kronor och betala ca 640 kronor / månad.
Likaså gäller systerprodukten CashBuddy som också kommer att börja använda UC förstås.
 

Andra bra lån utan uc kontroll

Givetvis finns fortfarande ett antal andra långivare som ger lån utan uc kontroll. Det är just Cash2you och CashBuddy som inte längre kan ansluta sig till de lån som inte använder just UC i sina kreditupplysningsförfrågningar.

Det finns faktiskt också flera lån som tidigare inte använde UC men som nu gör det och Thorn Svenska AB tillhör dem som tidigare var populära lån utan UC men som numera använder det.
Att hänga med i vilka lån som använder UC eller inte, kan vara en omöjlig uppgift för dig som enskild person och därför hjälper vi dig att hitta lån som använder andra företag.

Det finns bra lån i alla storlekar när man vill ha lån utan att det görs en UC kontroll men de flesta större lån utan UC är upp till intervallet 25000 - 30000  och sedan blir det svårare att hitta sådana lån.
Lån utan UC 20000 kronor och uppåt kan du hitta här.
 

Lån utan UC med BankID

Andra mindre lån, snabblån och sms lån utan uc kontroll finns det gott om, även om flera av dem har en kortare återbetalningstid än flera år. Årslån utan UC kontroll är populärt men om du inte behöver ett längre lån kan du enkelt söka ett kortare och mindre lån med direktutbetalning.

Vill du låna gratis utan ränta och avgifter finns flera långivare som ger dig ditt första lån helt gratis och du betalar bara tillbaka exakt det belopp du lånat. Enkelt, smidigt och bra snabblån även för dig som har dålig kreditvärdighet.

För skuldfinansiering bör du söka ett lån som lämpar sig bra för just det ändamålet. Ofta handlar det om ett större lån på lång tid och med bra ränta.
 

Se upp för inaktuell information på nätet

På nätet finns det ett enormt stort antal webbplatser som påstår sig ha färsk och uppdaterad information om olika svenska snabblån och banker i det stora hela. I detta sammanhang är det oerhört viktigt att du själv undersöker sanningshalten i den information du hittar.
Det är nämligen vanligt att webbplatser är inaktuella och har gammal och helt felaktig information på sina sidor. Hur goda intentionerna än var från början, kan detta innebära att du söker ett lån med bristfällig eller i värsta fall helt felaktig information som grund för ditt val.

Det kan kännas självklart för många att ansvaret ytterst ligger på en själv att kontrollera informationen och i det avseendet har vi ingen annan åsikt men vi vill ändå göra dig uppmärksam på detta.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar