Snabblån och sms lån på helgen

Lönen kanske precis har kommit för en del av oss men många är ändå i behov av snabblån och sms lån på helgen.

Vissa snabblån har utbetalning även på helger så att du kan ha pengarna överförda även på lördagar och söndagar. Detta beror dock på vilken bank du  har. Om du inte hittar snabblån eller smslån som just du kan få utbetalt och pengarna på ditt konto under helgen, så kommer du att ha pengarna på kontot senast på måndag eftermiddag.
 

Snabblån och sms lån med utbetalning på helgen

Smslån och snabblån med direktutbetalning under helgen är något som många besökare efterfrågar och söker efter. Det förstås så att det inte alltid är på vardagar mellan 8-17 som behovet av att ansöka om ett sms-lån uppstår.

Det kan många gånger kännas som en knivig och kanske till och med omöjlig situation om du verkligen är i behov av pengar direkt och det är på en kväll eller under en helg och du inte kan vänta tills måndag eller tisdag på att få ditt lån beviljat och utbetalt. Ta det lugnt, det finns lösningar under helger också. Flera av kreditgivarna för snabblån har nämligen både helgöppet och kvällsöppet och kan därför göra en direktutbetalning till de banker de har avtal med. En direktutbetalning innebär som regel att pengarna förs över direkt efter godkänt lån.

Om man inte hittar ett lån som kan göra utbetalningar till just sin bank där man har sitt konto beror det på att kreditföretagen inte har avtal med just din bank. Om det inte finns möjlighet till direktöverföring till din bank måste du alltså ge dig till tåls och vänta på pengarna tills nästkommande bankdag. Långivaren kan skicka iväg utbetalningen men du kommer inte kunna se pengarna på ditt konto förrän tidigast nästkommande bankdag. Visst kan det vara frustrerande men du kan ju trots allt söka och bli godkänd för lånet och hoppas på att pengarna syns r
redan på förmiddagen nästkommande bankdag.

Vad är en bankdag?
Ofta när det handlar om att låna eller för all del också betala ut pengar så hör man uttrycket bankdag. Det kan exempelvis stå att din utbetalning beräknas ske inom 1 till 2 bankdagar och liknande. Likaså uppmanas man ofta att betala sina räkningar i god tid eftersom det kan ta 1-2 bankdagar för pengarna att nå mottagaren.
En bankdag är det samma som en dag då banken har öppet och kan hantera ditt ärende. De vanligaste förekommande öppettiderna hos storbankerna är måndag - fredag under varierande tider. Det vill säga på vardagar. När en vardag är en helgdag eller röd dag så räknas den inte den som en bankdag utan snarare som en storhelg eller som en vanlig söndag.
Det finns faktiskt snabblån som har utbetalningar även under storhelger.

Här kan du leta efter snabblån med direktutbetalningar så länge du ansöker och får lånet godkänt före kl. 13.00 på vardagar.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar