Låna pengar snabbt (apr 2015)

Att låna pengar snabbt med flexibla fördelaktiga villkor och konkurrenskraftiga priser (räntor) är något som allt fler söker efter på nätet.

Du kan numera låna pengar med ytterst flexibla villkor eftersom det finns ett växande intresse både från långivarna och oss som konsumenter att öka flexxibiliteten för olika lånelösningar. Olika typer av kreditkonton online gör att du själv kan ta makten över och strukturera och anpassa dina avbetalningar efter din månadsbudget.

Till skillnad mot ett vanligt snabblån då du till exempel kan betala tillbaka ditt lån på upp till 72 månader fördelat på 6 år genom ett annuitetslån, kan du alltså ta en kontokredit där du själv bestämmer avbetalningstakt. Även om du tar ett vanligt snabblån och hellre vill få ditt lån ut av världen så snabbt som möjligt kan du alltid helt utan extra kostnader naturligtvis också betala tillbaka det snabbare. Antingen helt eller delvis utifrån vad som passar dina möjligheter bäst.

Att låna pengar snabbt ställer ganska få krav på dig som ansöker om ett lån. De vanligaste kraven som du behöver uppfylla innan du kan bli godkänd som lånare handlar om ålder, inkomst och hur länge du varit bosatt i Sverige. Du behöver ofta inte ens ha ett fast jobb eller en hög månadsinkomst.

Du kan till och med ansöka om att låna pengar även om du är arbetslös, pensionär, förtidspensionär eller studerande. Det är klart att den övre gränsen för hur mycket du kan låna minskar om din enda inkomst är studiebidrag men det finns dock möjheter till lån, vilket är det väsentliga här.

Ålderskraven för lån varierar mellan olika långivare men det vanligaste är att man ska vara över 18 år. Något som vi ser som allt mer vanligt är att snabblån och smslån sätter åldersgränser på 20 år men det finns fortfarande många lån man kan söka om man inte fyllt 20 år ännu.

Det är inte besvärligt utan snarare mycket enkelt att ansöka om att låna pengar online. Du kan snabbt och okomplicerat, ansöka via låneleverantörernas hemsidor och sända in din ansökan direkt. Svaret låter sig inte vänta utan du får ofta svar på om du får låna eller ej inom 5 minuter. Härefter skall du bara välja att acceptera lånet eller inte och sedan överförs pengarna till ditt bankkonto. Vanligtvis har du pengarna tillgängliga samma dag eller senast dagen efter du ansökt.

Betalningsanmärkning eller en stökig kredithistorik behöver inte ens det utgöra hinder för att bli godkänd för lån via nätet. Detta är något som många låter sig uppröras över, medan vi anser att det borgar för en mer jämlik lånemarknad.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar