Billiga lån hos SevenDay (uppdatering 2017)

Jakten på de billigaste lånen kan vara en ansträngande sak att ge sig in på även om man söker efter lånen online. Visst är bara det faktum att man kan söka efter bra och billiga lån online hemifrån soffan en fördel men när man väl börjar söka efter de billigaste och bästa lånen så kanske man upptäcker att det ändå kan vara en snårig djungel att ta sig fram i.

Det finns nämligen väldigt många olika banker även online och för den som inte vet om och känner till vilka alla dessa banker är, kan det kännas svårt att hitta och veta vilket lån man slutligen ska välja. En annan osäkerhetsfråga kan handla om huruvida man själv lyckats hitta alla de bästa lånen eller om man missat något.

Beroende på vilken typ av lån man söker, finns det alltså en uppsjö av olika förslag på långivare och banker. Så hur ska man göra för att hitta de billigaste lånet i Sverige?
 

Din kreditvärdighet avgör ofta priset på lån

Vilket pris du får för ett lån kallas också för ränta. Det är nämligen räntan som avgör hur billigt eller dyrt ett lån kommer att bli för dig.
Lån där du kommer att få individuellt satt ränta, är som regel de bästa och billigaste lånen men beroende på din egen kreditvärdighet, kommer det att skilja från person till person, hur billigt ett lån blir. Det gäller även om man söker lån hos precis samma bank och med precis samma villkor i sin ansökan.
Din kreditvärdighet kommer att bedömas genom en kreditbedömning som är en kombination av en kreditupplysning och ett antal kompletterande frågor som du vanligtvis besvarar i samband med att du fyller i din låneansökan online.
Helt förenklat kan man utgå ifrån att om man har hög kreditvärdighet, kommer man att kunna få billig ränta medan motsatsen gäller för om man har låg kreditvärdighet av olika skäl.
 

Billiga lån hos Sevenday med bästa pris garanti

SevenDay är en bank som jobbar med "bästa pris garanti". I praktiken behöver du kunna visa på ett papper på att du blivit erbjuden ett bättre pris på lån hos en annan bank för att kunna utnyttja prisgarantin, vilket kan verka lite krångligt.
Bara det faktum att SevenDay verkligen går in för att hålla de lägsta räntorna och erbjuda de billigaste lånen, borgar dock för att du kommer att få ett bra låneerbjudande redan från start. Praktiskt taget kan du tänka att för att SevenDay ska slippa allt för många hanteringar av "bästa pris garanti ärenden", kommer de redan från början att anstränga sig mycket för att du ska få den bästa räntan på stora lån genom just dem.
 

Jämför SevenDay med andra lån

När du jämför SevenDay med andra lån i samma kategori nämligen "stora lån med bra ränta" kan du redan från början se att ränteläget på lånen hos SevenDay ligger lågt i förhållande till många andra lån.
Kanske har du läst någonstans att det är bra att man jämför lån genom en låneförmedlare och det gäller även i det här fallet. SevenDay samarbetar nämligen med många av Sveriges ledande låneförmedlare men se upp, "bästa pris garantin" gäller inte om du tar ett lån hos SevenDay genom en låneförmedlare, du behöver ansöka om lån hos SevenDay direkt för att den ska gälla.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar