Glad Påsk

www.kontanter.nu - Sveriges bästa sajt i kategorin "Jämför lån" önskar alla trogna besökare en riktigt Glad Påsk!

Under den kommande tiden ska vi försöka utöka vår webbplats med mer artiklar om lån, större utbud av information som rör fler åldersgrupper och mer relevant innehåll för alla som söker efter en fördomsfri och objektiv sida med tips som går att lita till fullo på.

Behöver du låna pengar snabbt efter påskhelgen, finns de bästa alltid här i kategorier som passar alla.

Vår strävan är att finnas till hands även när det gäller råd och rön inom våra egna expertområden som är skuldfinansiering, lån utan UC och lån för personer med låg kreditvärdighet.

Vi kommer att utöka antalet inlägg i vår ekonomiblogg och genom att hålla dig uppdaterad på vad som händer på vår sajt, kommer du förhoppningsvis ha mycket glädje och nytta av våra inlägg.

Under perioder har vår rådgivning lidit av stor överbelastning och eftersom vi inte har några heltidsanställda i dagsläget har det varit svårt för oss att upprätthålla en god servicenivå. Detta är definitivt något vi hade önskat att vi kunde ha gjort men vi hoppas på överseende med detta i all den stund att vi arbetar i huvudsak på ideell basis.

Att vårt arbete på ideell basis behöver utvecklas framöver är tydligt för oss genom alla de frågor som kommer in och kanske är det något vi behöver utveckla i framtiden om vi kan hitta sponsorer till sidan.

Med denna information vill vi som sagt önska alla en GLAD PÅSK!

Etiketter: påsk 2015

-