Skuldfinansiering för alla

Efterfrågan på rågivning om lån och skuldfinansiering via www.kontanter.nu ökar ständigt. Just nu är det Bank Norwegian och Marginalen Bank som är mest populära vad det gäller ansökan om lån för skuldfinansiering.

Med skuldfinansiering menas oftast att du löser dina befintliga lån och krediter genom att ta ett nytt lån där du samlar dina lån. På så sätt sänker du månadskostnaden och får mer pengar över till annat.

Skuldfinansiering genom Bank Norwegian

Bank Norwegian är populära som långivare vad det gäller skuldfinansiering. Främst är det på grund av det höga max lånebeloppet på 600 000 kronor, vilket räcker till att lösa många små lån och dyra krediter men det är även så att Bank Norwegian har en positiv syn på låntagare/kunder även om de har en historia av lite sämre ekonomiska förhållanden.

Bank Norwegian accepterar inte att du har betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden. Har du däremot en hyfsad inkomst men lite för många förfrågningar hos UC än vad andra banker kan tolerera, behöver det inte sätta stopp för ett lån hos Bank Norwegian. Det är dessutom en bank som det är lättare att få kreditkort med hög kreditlimit hos.
 

Skuldfinansiering trots betalningsanmärkning och skuld hos Kronofogden

Hos Marginalen Bank kan du ansöka om omstartslån även om du har både betalningsanmärkningar och skuld hos Kronofogden. Det speciella med omstartslån, är att det dels har en begränsning när det gäller max lånebelopp men att det ändå samtidigt krävs en säkerhet för lånet, i form av en bostad som du äger.
Att ha en medsökande när man söker omstartslån är en fördel då det blir väldigt mycket lättare att passera kreditbedömningen med en medsökande som också står för lånet. Ofta får man också bättre villkor och lägre ränta med en medsökande.
 

Du kan även ansöka om vanligt privatlån utan säkerhet och kredigkort hos Marginalen Bank som även de har en tendens att se mer positivt även på låntagare/kunder som inte har ett perfekt förflutet i sin kredithistorik.
Att du ser ut att klara din ekonomi bra framåt i tiden är en förutsättning förstås och om det inte är ett omstartslån du söker, kan du inte ha skulder hos Kronofogdemyndigheten eller betalningsanmärkningar.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar